(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: اینجا واقعا یک سوال برای من پیش اومده به فرض مثال که ما خواسته باشیم معادل این نرم افزار هارو در لینوکس پیدا کنیم کلا چه اصراری هست بریم سمت لینوکس درسته این سیستم عامل خوبه قوی هست اما در یک زمینه هایی اینطوریه مثل شبکه وگرنه هرچی امکانات رومیزی و مالتی مدیا و ابرمتن خواسته باشیم ویندوز با تنوع بیشتری در اختیار ما قرار میده
مثلا من الان تو یه دانشگاه تو شهرمون تدریس دارم و از بین دانشجوهام یه تیم لینوکس راه انداختیم و داریم به اصطلاح این سیستم عامل رو کشف میکنیم سوالی که برای بعضی هاشون پیش اومده اینه اصلا چه کاریه ما لینوکس یاد بگیریم وقتی ویندوز هستش و یا اینها در نهایت باید دانششون رو در زمینه لینوکس تو شرکت های بزرگ شبکه که تو کلان شهر ها مستقر هستند استفاده کنند و هیچ بازار کاری نداره یا اینکه شروع به توسعه لینوکس کنند که خودش اینرو میطلبه که برنامه نویس حرفه ای باشند.
البته در پاسخ به دانشجوها خیلی جواب ها میشه داد مثلا امنیت شبکه یا متن باز بودن یا.... اما اینها هنوز هیچکدوم ازین موارد رو نه از نزدیک دیدن و نه درک کردند (هرجا رفتند شبکشون ویندوز بوده،هرچی ویندوز استفاده کردند رایتی بوده)
خود همین موضوع باعث شده بعضی ازین دانشجوها خسته بشوند و رونق از بین ما بره یا در محیط دانشگاه هرچی نرم افزار تدریس میشه مسلما در محیط ویندوز هست و اساتید هم همون رو میخوان
به همین خاطر هیچ انگیزه ای برای ردگیری این موضوع وجود نداره و بعد از اینکه لینوکس فراگرفته میشه بعد از مدتی همونطوری هم فراموش میشه
با این حرفاتون یاد یه سری از استادای دوره کارشناسی افتادم که در مورد یه چیزی هیچی نمیدوستن ولی داشتن در موردش تدریس می کردن.مثلا یکی از استادا که نرم افزار میخوند تجارت الکترونیک درس می داد.میگفت آخه این چه درسیه که اخرش اینه که یه سایت تجاری بسازی که اینو هر کسی بخواد میتونه یاد بگیره(خارج از دانشگاه هم میگفت میشه طراحی سایت یاد گرفت).
یکی از استادای آزمایشگاه سیستم عامل به گنو میگفت جینو!!!!!!
بچه ها سر کلاس ارائه می دادن و اونم گوش می کرد(در مورد لینوکس).اصلا از لینوکس چیزی نمیدونست.
یا یکی از اساتید(واقعا نمیشه گفت استاد)توی یه دانشگاهی آز سیستم عامل گرفته بود و اسرار به درس دادن لینوکس داشت.بعد چند جلسه با خواهش و تمنا از دوستم اونو سر کلاسها می فرستاد که درس بده!!!(اونم چه خواهش و تمنایی)
یا توی درس گرافیک کامپیوتری و... . کم نیستن از این مثالها
اینکه شما توی خیلی زمینه ها تخصص دارید(مثلا رباتیک) بهتره توی همون زمینه ها هم تدریس کنید.شما چیزی رو که خودتون بهش اعتقاد ندارید نمیتونید به دیگران منتقل کنید و بهترم هست به دیگران انتقال ندید.اینطوری یه جواریی اون بنده خداها هم سرگرم میکنید الکی.
یا اگه آزمایشگاه سیستم عامل تدریس میکنید مجبور نیستید که کلا لینوکس بگید(به خدا مجبور نیستید).یکی دو جلسه توضیح بدید خدا ازتون راضی تره.
میگن لینوکس متن باز هستش.توی چند تا از این آزمایشگاهها کدشو آوردن و بچه ها نشون دادن که ببنید؟؟ توی چندتا از آزمایشگاهها شما دیدید که کد رو جلوی چشم بچه ها کامپایل کنن ؟؟
همینه که فردا یه نفر فارغ التحصیل میشه و میگن هیچی نمیدونی.دیدگاه این چنین اساتیدی هست که به دانشجوها منتقل مبشه.سه تا آزمایشگاه پاس کردم(دوره کارشناسی) ولی فقط و فقط و فقط یه جور سرگرمی بود!!!!