به نظر من که دارید سخت میگیرید از اسمش مشخصه تخمین رتبه و نه پیشگویی رتبه !!!!!!!!!
در بین تمام تخمین های موسسات دقیقترین تخمین یا بهتر بگم نزدیکترین تخمین رو لااقل در سال پیش مهستان داشت
اون اختلافی هم که برای مشترک و ریاضی گفتید کاملا طبیعی هست اولا اینکه ضریب مشترک دو برابر ریاضی هست مثل اینکه یه درس رو سی بزنید یا ۶۰ دوما اینکه شما اگه کارنامه سالهای قبل رو هم نگاه کنید تاثیر شگرف مشترک رو خواهید دید سوما الگوریتمها هیچ راهی برای به دست اوردن تراز ندارند و تراز فقط وقتی به دست میاد که عملکرد همه مشخص باشه چهارما اینکه اگه بشه الگوریتم بسیار خوبی هم نوشت باز هم احتمال اینکه در این رتبه هایی که امکان کسبش نزدیک به صفره (یه درس ۱۰۰ و باقی صفر) باز هم نباید ازشون توقع زیادی داشت
و چندما جون من بیخیال شید چند وقت بود به مانشت سر نزده بودم اصلا یادم رفته بود کنکور دادم راحت داشتم زندگیم رو میکردم هر وقت میام اینجا این تاپیکها آدم رو بهم میریزه . باور کنید چه فکر بهش بکنیم چه نه ، چه اونقدر تخمین رتبه ها رو استفاده کنیم که هنگ کنه و یا نکنیم ، رتبه ای که کسب کردیم هیچ تغییری نمیکنه و فقط زمان رو برای خودمون میکشیم