با توجه به اینکه خودم در ابتدای کار با اجرای فایلهای PHP مشکل داشتم ، خواستم تا در اینجا مطالبی را که در این باره جستجو کردم , در مورد سیستم من جواب داد ، برای بقیه هم قرار بدم تا اگر اونها هم مشکل مشابه داشتند از این طریق رفع بشه.
((بعد از خواندن چندین ebook . جستجوهای متعدد در سایتهای مختلف ، مراحل نصب و راه اندازی سرویس دهنده و اجرای دستورات php به طور خلاصه به این صورت هست ،
اگر مطالب دیگری دوستان دارند ، یا اگر اشکالی در مطالب بنده هست در این تاپیک قرار بدهند ، این پست را ویرایش خواهم کرد))
۱-از کار انداختن هر نوع آنتی ویروس
۲-off کردن firewall ها
۳-باز کردن پورت شماره ۸۰ ویندوز((این مورد در بعضی ایبوکها نوشته شده بود ، که برای من بدون باز کردن این پورت اجرا شد.شاید هم باز بوده و من بی اطلاع بودم!))
۴- نصب یک سرویس دهنده php ((مثل wamp server,easyphp,...))
بعد از نصب سرویس دهنده وب ، آیکن آن در task manager ظاهر میشود، که با کلیک بر روی آن و باز کردن منوی آن، روی local web کلیک میکنیم ، بعد از آن مرور گر شما باز میشود و لیستی از فایلهای مو جود در پوشه "www" را نشان میدهد(همان مسیر فایلهای مربوط به سایت است) ، با کلیک هر فایل خروجی قابل مشاهده است.
در لینکهای زیر چند نمونه از این سرورها هست.در گوگل هم میتوان جستجو کرد تا ورژن های بالاتر را دانلود کنیم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دستورات دلخواه php را در محیط notepad یا notepad++ تایپ و با پسوند php و فرمت UTF8 و در مسیر ریشه که برای ذخیره فایلهای مربوط به سایت است ذخیره میکنیم ((درمورد سرویس دهنده easy php این مسیر "C:\Program Files\EasyPHP-5.3.3.1\www" هست و در مورد wamp هم "C:\wamp\www" هست _ به طور پیش فرض سرویس دهنده ها در این مسیر نصب میشوند))