سلام
من اینترنت همراه دارم، منظور همون مودم های GSM هست که با پورت USB وصل میشه، یه سیم کارت ایرانسل باید داشته باشید و یه طرح بسته ی GPRS بخرید و استفاده کنید، البته همراه اول هم همین طرح ها رو داره و با همین قیمت میده.
به صرفه ترین طرح یک ماهه است که ۱۰ هزار تومانه، ایرانسل محدودیت ۲ گیگ استفاده داره و همراه اول بدون محدودیت، اما اونقدر سرعت اش افتضاحه که عمرا بتونید چیزی دانلود کنید چه برسه به ۲ گیگ برسه!! اما ایرانسل چون سرعت خوبی داره (تقریبا معادل ۲۵۶) این محدودیت هم داره. پس اصلا اصلا استفاده از همراه اول رو برای این منظور توصیه نمی کنم.
عیب اش اینه که سرویس دهی خیلی به ترافیک شبکه بستگی داره، شبها چون شبکه شلوغه سرعت در حد Dial-up میشه و خیلی قطع می کنه اما صبح ها (حدود ۸ صبح) چون مردم خوابن شبکه خلوته و همه چیز خوبه
عیب دیگه اش اینه که این مودم ها روی ویندوز خوب کار می کنن و اگه برید روی لینوکس (حداقل برای من اینطوره) مودم با خودش دعوا داره
عیب دیگه اینکه بهتون اطلاع نمی ده بسته شما تموم شده، حواستون نباشه بسته تموم میشه و بعد با دیدن صفحه اول ماشنت کل شارتون خورده میشه.
حسن اش اینه که هرجا ایرانسل آنتن داره شما می تونید وصل شید
دیگه اینکه بر خلاف وایمکس که بهش مجوز اینترنت در حال حرکت ندادن، شما می تونید در حال حرکت ازش استفاده کنید.
دیگه اینکه توی مناطقی که DSL ندارند و تحت پوشش سرویس دهنده اینترنت خاصی نیستند، بهترین روش اتصاله.