pdf کتاب multi agent systems
(An Introduction to Multi Agent Systems, M. Wooldridge, John Wiley and Son)
با سپاس.
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)afsaneh2009 نوشته شده توسط: با سلام به همه دوستانپیدا شد تا ماهم استفاده ببریم!
کسی کتاب یا جزوه درسی خوبی در درس الگوریتم موازی نداره به من معرفی کنه . من دارم برای دکترای دانشگاه آزاد می خونم که این درس یکی از منابع امتحانی است . اگر کسی چیز خوبی سراغ داره لطفا به من بده
ممنون
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)کنکوری نوشته شده توسط: دوستان مانشتی سلام
یه جزوه از درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری یا همون Computer Performance Evaluation می خواستم.اگر جزوه ای از استاد خودتون دارید ممنون میشم کمک کنید.
سلام
یک کتاب میخواستم با عنوان Neural networks,fuzzy logic,genetic algorithms synthesis and applications نوشته یRaja sekaran and G.A.vijayalaksmi انتشارات prentice Hall. کسی از دوستان میتونه فایل این کتاب رو به من بده.گشتم رایگانشو پیدا نکردم.
اگر مشهدی هستید و میدونید در کتابخونه ای میشه اونو پیدا کرد لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
(۱۱ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ)daisy نوشته شده توسط: سلام
بچه ها کسی Solution کتاب Computer Networking: A Top-Down Approach (6th Edition) رو داره؟
من هرچقدر گشتم فقط تا edition 5 تونستم پیدا کنم.
edition 6 نیست؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی بذاره.
با تشکر
(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: سلام
من کتاب سیستم های توزیع شده تننبام رو می خوام اگر پاورپوینتشم باشه ممنون میشم
(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ق.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط: سلام
من کتاب سیستم های توزیع شده تننبام رو می خوام اگر پاورپوینتشم باشه ممنون میشم
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: Neural Network: A Comprehensive Foundation
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ)nini naz نوشته شده توسط: سلام بببخشید کسی کتاب expert systems ...."john durkin" رو داره با حل تمریناش
اگه جزوه یا کتاب دارید لطفااااااااااا . آخه امتحان دارم..........
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط:(01 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: Neural Network: A Comprehensive Foundation
تو لینک زیر Solutions Manual and Matlab Codes for Text Experiments for Neural Networks and Learning Machines, 3/E رو می تونم دانلود کنم....
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این به درد می خوره؟
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ)nini naz نوشته شده توسط: سلام بببخشید کسی کتاب expert systems ...."john durkin" رو داره با حل تمریناش
اگه جزوه یا کتاب دارید لطفااااااااااا . آخه امتحان دارم..........
این رو دارم
Expert Systems: Principles & Programming Fourth Edition از Joseph Giarratano
اگر امتحانش رو ندادید و به درد خورد بگید تا آپلود کنم.....
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درخواست کتاب یا جزوه کتاب "راهنمای Schaum در طراحی سیستم عامل ها "رو تو هیچ جا پبدا نکردم واسه خریدمن از اینجا گرفتم....
تو خود سایت مجتمع فنی هم نیست تو ادینه بوک هم موجود نیست
چه کنم؟
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۲۵ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط:(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: درخواست کتاب یا جزوه کتاب "راهنمای Schaum در طراحی سیستم عامل ها "رو تو هیچ جا پبدا نکردم واسه خریدمن از اینجا گرفتم....
تو خود سایت مجتمع فنی هم نیست تو ادینه بوک هم موجود نیست
چه کنم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خیلی ممنونم.اما یک سوال ترجمه زمانی فر با این ترجمه فرقی نداره؟؟
مترجم های انتشارات دیباگران کامران زمانی فره ک البته فک نکنم اون دیگه گیر بیاد چون تجدید چاپ نشده انگار
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ)mohammad900 نوشته شده توسط: سلام دوستان
کسی کتاب زیر رو برای دانلود داره
electronic commerce 2010 a managerial perspective
Efraim Turban , Jae K. Lee , David King , Ting Peng Liang, Deborrah Turban)
(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ)jalaldoth نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان
کسی PDF این کتاب رو داره؟؟؟ برای درس image !!؟
ممنون.
(۰۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)prosperous نوشته شده توسط: دوستان کسی این کتاب رو داره اینجا بذاره؟
ویرایش سوم رو میخوام
Data Mining: Concepts and Techniques
By
Jiawei Han, University of Illinois, Urbana Champaign
Micheline Kamber, Simon Fraser University, Burnaby, Canada
Jian Pei, Simon Fraser University, Burnaby, Canada
اینم لینکش:
(۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)mojimbn نوشته شده توسط: سلام کسی ایبوک کتاب digital signal processing principles algorithms applications fourth edition داره ویرایش چهارم رو میخوام ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید
(۱۴ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)samanebrahimi نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۱ ق.ظ)mojimbn نوشته شده توسط: سلام کسی ایبوک کتاب digital signal processing principles algorithms applications fourth edition داره ویرایش چهارم رو میخوام ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید
اینم لینک دانلود کتاب شما
امیدوارم بدردتون بخوره
(۰۲ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: سلام.با سلام
کسی جزوه ای فایلی از پایگاه داده پیشرفته داره! جزوه فارسی البته که خوب باشه. میخوام کنار لاتین بخونم
فکر کنم این کتاب حق مولف داره پس اجازه انتشار لینک و امثال اون رد مانشت وجود نداره.
بفرمایید جزوه می خواید یا کتاب زبان اصلی یا.. نویسنده کی هست و ...
(۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)ffss نوشته شده توسط: بچه ها آیا کسی Solution modern operating systems tanenbaum یا Operating Systems Internals and Design Principles, Stallings Solutionمیتونه پیدا کنه؟؟
(۱۴ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ب.ظ)Dr.Cnet نوشته شده توسط:(13 آبان ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ)ffss نوشته شده توسط: بچه ها آیا کسی Solution modern operating systems tanenbaum یا Operating Systems Internals and Design Principles, Stallings Solutionمیتونه پیدا کنه؟؟
اپلود کتب فارسی دارای حق مولف و درخواست اپلود هم ممنوع هست. امیدوارم تکرار نشه چون خارج از قوانین مانشت هست.
بند ۲ قانون :
کتب ترجمه شده حق مولف دارند و انتشار این موارد در مانشت ممنوع هست. پس لطف کنید انتشار ندید و درخواست هم نفرمایید چون طبق قوانین برخورد می شه
ممنون
(۱۳ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)rezaqazvin نوشته شده توسط: دوستان خسته نباشید آیا کسی نسخه الکترونیکی این کتاب را داره؟
با سپاس.
(۲۶ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۲۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: سلام
دوستان کتاب فارسی در زمینه متن کاوی و پردازش زبان طبیعی سراغ دارید معرفی کنید؟ تو دانشگاه علم و صنعت فکر می کنم چنین درسی باشه.
(۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)emomarjan نوشته شده توسط:(13 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)rezaqazvin نوشته شده توسط: دوستان خسته نباشید آیا کسی نسخه الکترونیکی این کتاب را داره؟
با سپاس.
نسخه ی فارسی کتاب سیستم های چند عاملی وولدریج در دانشگاه تهران در حال ترجمه س.سرپرستش هم خانم دکتر فتانه تقی یاره.
امیدوارم به زودی چاپ شه
دوستان کتاب فارسی در زمینه متن کاوی و پردازش زبان طبیعی سراغ دارید معرفی کنید؟ تو دانشگاه علم و صنعت فکر می کنم چنین درسی باشه.
خانم دکتر شاکری و آقای دکتر فیلی اساتید دانشگاه تهران هستند که در زمینه متن کاوی کار میکنند.
آقای دکتر فیلی بیشتر روی nlp و خانم دکتر شاکری روی مرورگر ها (search engine)و بازیابی اطلاعات تمرکز دارند
میتونید ایمیلشون رو از سایت دانشکده پیدا کنید
cecm.ut.ac.ir
و منابع تون رو ازشون بگیرید
(۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ)Dr.Cnet نوشته شده توسط:(22 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ)emomarjan نوشته شده توسط:(13 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)rezaqazvin نوشته شده توسط: دوستان خسته نباشید آیا کسی نسخه الکترونیکی این کتاب را داره؟
با سپاس.
نسخه ی فارسی کتاب سیستم های چند عاملی وولدریج در دانشگاه تهران در حال ترجمه س.سرپرستش هم خانم دکتر فتانه تقی یاره.
امیدوارم به زودی چاپ شه
خانم دکتر شاکری و آقای دکتر فیلی اساتید دانشگاه تهران هستند که در زمینه متن کاوی کار میکنند.
آقای دکتر فیلی بیشتر روی nlp و خانم دکتر شاکری روی مرورگر ها (search engine)و بازیابی اطلاعات تمرکز دارند
میتونید ایمیلشون رو از سایت دانشکده پیدا کنید
cecm.ut.ac.ir
و منابع تون رو ازشون بگیرید
دادا یه به تاریخ نوشته بالایی نگاه کن! ۱۳۹۰!!! الان اواخر ۹۲ هستیما!!!
(۱۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: دوستان کسی حل المسائل کتاب Computational Geometry: Algorithms and Applications از دی برگ داره؟؟؟آقای جلیلی خودتان را زحمت ندهید حل المسائلی برای این کتاب وجود ندارد ولی به صورت متفرقه شاید بتوانید پاسخ بعضی تمرین ها را پیدا کنید. ضمن این که این فایل های متفرقه کارهای دانشجویی هستند و احتمال اشتباه در آنها زیاد است. توصیه من این است که تمرین ها را خودتان حل کنید و وقت تان را برای یافتن چنین کارهای بی ارزشی تلف نکنید!!!
(۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ)mos_hos نوشته شده توسط:(19 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)gholamreza jalili نوشته شده توسط: دوستان کسی حل المسائل کتاب Computational Geometry: Algorithms and Applications از دی برگ داره؟؟؟آقای جلیلی خودتان را زحمت ندهید حل المسائلی برای این کتاب وجود ندارد ولی به صورت متفرقه شاید بتوانید پاسخ بعضی تمرین ها را پیدا کنید. ضمن این که این فایل های متفرقه کارهای دانشجویی هستند و احتمال اشتباه در آنها زیاد است. توصیه من این است که تمرین ها را خودتان حل کنید و وقت تان را برای یافتن چنین کارهای بی ارزشی تلف نکنید!!!
دوستان کسی کتاب زیر رو داره و یا اینکه میتونه واسه من پیدا کنه:
Recovery Mechanisms in Database Systems
َAuthor: Vijay Kumar
خودم تمام سایت ها رو گشتم ولی لینک سالمی پیدا نکردم.
ممنون میشم اگر کسی به من کمک کنه.
(۳۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ)presidenthamid نوشته شده توسط: سلام بر دوستان
من یه مانشتی قدیمی ام. بعد از اینکه قبول شدم دیگه سر نزدم.
اما به یک گیر اساسی خوردم. برگشتم به خونم
دوستان من ترم آخرم هست و مشغول پایان نامم بودم و سر کلاس نمی رفتم (یه درس بیشتر نداشتم) واسه همین تازه فهمیدم باید این هفته یه مقاله واسه الگوریتم موازی بدم.
وقتی هم ندارم. کسی مقاله واسه الگوریتم موازی اش داده (مقاله+ ترجمه+ اسلاید (عالی میشه) )؟ به من بده؟ من باید سه چهار روز دیگه بدم به استادم وقت ندارم الان شروع کنم.
حتی اگر هزینه کردید واسه ترجمه بفرمایید من هرچقدر هست (جسارت نباشه ها) تقبل کنم بخشی از هزینش رو.
دوستان خیلی منتظرم
در مورد نوشتن پروپوزال و... سوال داشتید هم من در خدمتتون هستم
(۰۴ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ ب.ظ)melinajojo99 نوشته شده توسط: دوستان اگه کسی میتونه این کتابو برام دانلود کنه خیلی ممنون میشمسلام، به راحتی از همین صفحه که لینک دادید دانلود شد! البته من از قدیم تو scribd عضو بودم.
واقعا ضروریه
۲۱۰۷۶۹۶۴۷-UG130-ArchOverview-TILE-Gx.pdf | ||
اندازه فایل: ۱/۴ MB |
(۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۹ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط:سلام(29 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: سلام
پوکیده نه؟
(۰۶ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ق.ظ)MShariati نوشته شده توسط:زبان از تشکر قاصر است.(05 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: سلاممتأسفانه از دیرباز این مشکل در مانشت وجود داشته!
آقای شریعی ممنون ازتون و سپاسگزارم
من نتونستم دانلودش کنم. کسی تونست؟ دانلود میکنم ۰ کیلوبایت هست
لینک خارجی دادم، الآن نباید تو دانلودش مشکلی داشته باشید.
(۲۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: سلام
این کتاب کسی داره؟ من pdf رو دانلود زدم . خیلی بی ریخت بود نوشته هاش
یک فایل پی دی اف تر و تمیز کسی ازش داره؟
hands on with asp net mvc covering mvc 6
(۱۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: سلام دوستان
طاعاتتان مورد قبول درگاه حق!ا
دوستان کسی لینک دانلود رایگان یا خود کتاب: discrete time processing of speech signals را دارد؟
ممنون میشوم ....
باتشکر فراوان
(۰۶ دى ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ق.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: سلامسلام
عزیزان یک سایت کپی libgen.org یکی از دوستان در سایت گذاشته بود ..گم کردم لینکش
امکان داره بزارید؟ مال همین دانلود کتاب ها هست
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این کتاب رو لطف می کنید:
(خیلی فوریه)
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: دوستان کتاب الگوریتم کورمن ویرایش سوم ، پرینت ۵ رو دارید؟ چون پرینت ۵ اشتباهات رو اصلاح کرده ممنون
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط:(07 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ)arefeh.hp نوشته شده توسط:(01 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۹ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: با سلام وقت بخیر
ببخشید انی کتاب من نسخه قدیمی اش گیرم امد
چاپ جدیدیش دارید؟
ممنون میشم
سلام
من واقعا فک نمیکردم نسخه جدیدش گیرم بیاد
واقعا زحمت کشیدید . ممنون
(۰۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۵۱ ب.ظ)MLMSecurity نوشته شده توسط: سلام دوستان
اگه امکان داره کتاب زیر رو برام بگیرید.
Pentium Pro and Pentium II System Architecture
۰-۲۰۱-۳۰۹۷۳-۴
خیلی ممنون
(۰۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۰۲ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط:(01 بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۵۱ ب.ظ)MLMSecurity نوشته شده توسط: سلام دوستان
اگه امکان داره کتاب زیر رو برام بگیرید.
Pentium Pro and Pentium II System Architecture
۰-۲۰۱-۳۰۹۷۳-۴
خیلی ممنون
اکثر کتابا تو
هستن اونجا بگرد.