(۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ)ssoh604 نوشته شده توسط: سلام دوستان من مدتی است که دنبال سایت, مقاله و حتی آموزشگاهی که آموزش UML دهد هستم کسانی که سراغ دارند راهنمایی کنن
دوست عزیز همان طور که می دانید با استفاده از UML میتوان تقریبا هر گونه برنامه کاربردی که ممکن است بر روی هر ترکیبی از سختافزار، سیستم عامل، زبان برنامه نویسی و شبکه اجرا شود را الگوسازی نمود. طراحی بر پایه مفاهیم شی گرای باعث میشود که به طور پیش فرض با محیطها و زبانهای برنامه نویسی شی گرا سازگاری و همخوانی کامل داشته باشد، با این حال میتوان از آن به منظور مدلسازی برنامههای غیر شی گرا مانند برنامههایی که با زبانهای بیسیک، کوبول نوشته میشوند نیز استفاده کرد.
UML یک زبان مدلسازی نسل سوم است و روشی باز برای توصیف ویژگی ها، نمایش گرافیکی، ساختن و مستندسازی اجزای یک سیستم نرمافزاری در حال توسعه میباشد. از یو امال برای فهمیدن، طراحی، مرور، پیکربندی، نگهداری و کنترل اطلاعات سیستمهای نرمافزاری استفاده میشود.
پس آموزش UML در ساخت پروژه بسیار مهم است و نیاز دارد تا از مقالات معتبر و آموزشگاه های معتبر استفاده کنید من خود آموزشگاه تحلیل داده رفتم سطح حرفه ای دارد در هر حال لینک آموزش UML و کتاب آموزش UML به زبان فارسی قرار دادم تا استفاده کنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و د
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.