(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ب.ظ)a i نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش
طبق خاصیت یکنواختی با اضافه شدن جمله جدیدی به KB نتایجی که قبلا ازجملات قبلی KB گرفته شده اند معتبر باقی می مانند
پس a از KB2 قابل نتیجه گیری است
به نظر من گزینه ۲ دفترچه A صحیح
احسنت . ۱۰۰% جواب سنجش غلطه شک نکنید .
جواب درسته این از قانون رزولوشن استفاده می کنه ممکنه جمله ای که ما اضافه می کنیم نقیض یه جمله در پایگاه دانش باشه و با رزولوشن کلا حذف بشه
نظر من اینه ؟ ؟؟؟؟؟؟؟ اگه جمله نداشته باشیم توی پایگاه باید نادرست بشه یعنی فقط زمانی نادرسته که هر دو جمله نقیض هم باشند
من هم خیلی با این سوال مشکل داشتم اما چند تا فرض مطرحه:
اول اینکه b که حتما از kb2 استلزام میشه چون خود مسئله این را گفته که b اضافه شده حال اگه a از kb2 استلزام بشه پس aوb هم میتونه استلزام بشه و همچنین aیاb پس ۳ تا گزینه درست میشه.
ایراد اینجاست که ممکنه جمله b که اضافه میشه خودش حاوی جمله فصلی با نقیض a باشه که دراینصورت a از kb2 قابل استلزام نیست.
پس حالا این را حتما میدونیم که a که از kb1 استلزام میشه و b از kb2 پس a یا b از هردو قابل استلزامه و a به شرطی قابل استلزام از kb2 خواهد بود که جمله b اضافه شده حاوی نقیضa نباشه که فرض مسئله اینه که این جمله دلخواهه و میتونه حاوی نقیضش هم باشه.