زمان کنونی: ۰۷ دى ۱۴۰۳, ۰۴:۱۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نظر شما راجع به اینکه account های مانشت و چویر مشترک باشه چیه? مثل stackoverflow و stackexchange
فعلاً قصدش رو ندارم. اما ان شا الله در نسخهی قبل نهایی اضافه میکنیم.
فعلا هیچ کاری رو UI انجام ندادم تنها داریم هسته رو مینویسم. ان شا الله از نسخه ۰.۷ به بعد کار اصلی طراحی واسط شروع میشه.
در مورد طرح سوال فکر خوبیه. یه قابلیت ارسال فایل تصویری رو هم قرار میدیم که کار طراحی راحتتر باشه.
پاسخهای درست:۷ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۳۲/۴+ امتیاز مانشت : ۲۸۵۰ رتبه: ۲امتیاز تاریخ مانشت: ۱۴۲۶۸ رتبه: ۴
چویر نسخه ۰.۱۵ روی سایت
میشه یه قسمت بحث راجع به سوالات هم گذاشت. مثلا برای هر سوال یه قسمتی باشه شبیه فروم که بشه روش بحث کرد مثل اتفاقی که توی مانشت واسه بعضی سوالات کنکور امسال افتاد.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میشه یه قسمت بحث راجع به سوالات هم گذاشت. مثلا برای هر سوال یه قسمتی باشه شبیه فروم که بشه روش بحث کرد مثل اتفاقی که توی مانشت واسه بعضی سوالات کنکور امسال افتاد.
سلام.خیلی خوب یعنی عالیه.خسته نباشید.
امکان عضویت در چویر هنوز نیست ؟
چون من عضو می شوم وقتی می خواهم وارد شوم میگه نام کاربری ورمز اشتباهه
پروردگارا
به من آرامش ده
تا بپذیرم آنچه را نمیتوانم تغییر دهم
دلیری ده
تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهم
بینش ده
تا تفاوت این دو رابدانم
مرا فهم ده
تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند جبران خلیل جبران