۰
subtitle
ارسال: #۱

تست ۶۲ کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۸۵
سلام دوستان
من به یک تناقض برخوردم، لطفا کمک
توی کتاب جامع کنکور سنجش(سبز رنگ)،تفاوتی میان میلی و مور قایل نشده و گفته چون مدار ترتیبی است خروجی فقط با کلاک تغییر میکنه،در حالی که در مدل میلی اینطور نیست.
مثالا سوال ۶۲ مدار منطقی سراسری ۸۵ کامپیوتر گفته گزینه ۳ صحیح، اشتباه چاپی نیست چون واسه یک سوال دیگه هم همین رو گفته
قضیه چیه ؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
من به یک تناقض برخوردم، لطفا کمک
توی کتاب جامع کنکور سنجش(سبز رنگ)،تفاوتی میان میلی و مور قایل نشده و گفته چون مدار ترتیبی است خروجی فقط با کلاک تغییر میکنه،در حالی که در مدل میلی اینطور نیست.
مثالا سوال ۶۲ مدار منطقی سراسری ۸۵ کامپیوتر گفته گزینه ۳ صحیح، اشتباه چاپی نیست چون واسه یک سوال دیگه هم همین رو گفته
قضیه چیه ؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
۲
ارسال: #۲

RE: تست ۶۲ کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۸۵
در مدارهای میلی خروجی فعلی تابعی از ورودی فعلی i و حالت فعلی s هست .
[tex]o\left ( {\color{Red} n} \right )= f\left ( i\left [ {\color{Red} n} \right ],s\left [ {\color{Red} n} \right ] \right )[/tex]
حالت فعلی هم تابعی از ورودی قبلی و حالت قبلی هست.
[tex]s\left ({\color{Red} n 1} \right )=T\left ( i\left [ {\color{Red} n} \right ],s\left [ {\color{Red} n} \right ] \right )[/tex]
تصویر خروجی ضمیمه شد.
[tex]o\left ( {\color{Red} n} \right )= f\left ( i\left [ {\color{Red} n} \right ],s\left [ {\color{Red} n} \right ] \right )[/tex]
حالت فعلی هم تابعی از ورودی قبلی و حالت قبلی هست.
[tex]s\left ({\color{Red} n 1} \right )=T\left ( i\left [ {\color{Red} n} \right ],s\left [ {\color{Red} n} \right ] \right )[/tex]
تصویر خروجی ضمیمه شد.
۰
ارسال: #۳

RE: مدل های میلی و مور
اره منم که کتابش رو دارم همین جواب رو داده ولی به نظر من کاملا اشتباست چون در مدار میلی ورودی مستقیما به خروجی وصل هست و با عوض شدن اون خروجی هم تحت تاثیر قرار میگیره فقط حالتها با اعمال کلاک عوض میشن
جواب سنجش غلطه
جواب سنجش غلطه
۰
ارسال: #۴

بچهها یعنی این خروجی Z که من کشیدم اشتباهه؟
مگه مدار نسبت به لبه مثبت کلاک حساس نیست؟
ارسال: #۵

(۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: بچهها یعنی این خروجی Z که من کشیدم اشتباهه؟
باید به حالتها هم توجه بکنی در هر پالس ساعت ما در یک حالت قرار داریم و اگه ورودی تغییر کنه براساس اینکه الان تو چه حالتی هست خروجی مشخص میشه
تو شکلی که کشیدی فکر کنم این رو در نظر نگرفتی مثلا در زمان t2 ما در حالت d قرار داریم و تو اینجا اگه ورودی یک باشه خروجی هم یک میشه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close