۰
subtitle
ارسال: #۱

مقایسه جداول SLR و LALR
با سلام
سوال اول تست سال ۸۸ و دومی ۹۰ هستش.
نظر من: می دانیم اگر گرامری SLR باشه LALR هم هست. در مورد جداولشون داریم:
SLR و LALR از لحاظ تعداد حالات و در نتیجه اندازه جدولشون کاملا برابرند.
اما از لحاظ محتوا :shiftها و Go هایشان یکسانه. ولی تعداد Reduceها در SLR بیشتر از LALR هستش و در نتیجه تعداد خانه های خطا در SLR نسبت به LALR کمتر هستش.( چون خانه های کمتری خالی هستند)
با توجه به مواردی که ذکر کردم در سوال اول گزینه ۴ و در سوال دوم گزینه ۳ درسته .
(همچنین تعداد حالات و در نتیجه اندازهی جدول LR0 هم با SLR و LALR برابره. از لحاظ محتوا هم shiftها و Go هایشان یکسانه. منتها در جدول LR0 تعداد Reduceها نسبت به این دوتا بیشتر بوده و در نتیجه تعداد خانه های خطایش کمتره.)
شما چی فکر می کنید ...
سوال اول تست سال ۸۸ و دومی ۹۰ هستش.
نظر من: می دانیم اگر گرامری SLR باشه LALR هم هست. در مورد جداولشون داریم:
SLR و LALR از لحاظ تعداد حالات و در نتیجه اندازه جدولشون کاملا برابرند.
اما از لحاظ محتوا :shiftها و Go هایشان یکسانه. ولی تعداد Reduceها در SLR بیشتر از LALR هستش و در نتیجه تعداد خانه های خطا در SLR نسبت به LALR کمتر هستش.( چون خانه های کمتری خالی هستند)
با توجه به مواردی که ذکر کردم در سوال اول گزینه ۴ و در سوال دوم گزینه ۳ درسته .
(همچنین تعداد حالات و در نتیجه اندازهی جدول LR0 هم با SLR و LALR برابره. از لحاظ محتوا هم shiftها و Go هایشان یکسانه. منتها در جدول LR0 تعداد Reduceها نسبت به این دوتا بیشتر بوده و در نتیجه تعداد خانه های خطایش کمتره.)
شما چی فکر می کنید ...
۰
ارسال: #۲

مقایسه جداول SLR و LALR
منم همین نظر و دارم اما اگر از نظر امکان تداخل در نظر بگیریم، امکان تداخل در LR بیشتر از SLR و LALR هستش.
نکته ای که هس کلید کنکور برای سوال زده ۲ و توی کتاب پوران و پارسه هم گفتن که از لحاظ مختویهم یکسان هستن. اما جزوهی کارگهی وشاهپوری گفته های شما رو تایید میکنند.
خوب من موندم سر کنکور چیکا کنم؟
نکته ای که هس کلید کنکور برای سوال زده ۲ و توی کتاب پوران و پارسه هم گفتن که از لحاظ مختویهم یکسان هستن. اما جزوهی کارگهی وشاهپوری گفته های شما رو تایید میکنند.
خوب من موندم سر کنکور چیکا کنم؟
۰
ارسال: #۳

مقایسه جداول SLR و LALR
سوال اول رو سنجش گفته گزینه ۲ . ولی به نظرم ۴ درسته.
سوال دوم رو سنجش گفته گزینه ۳/ و به نظرم درسته.
کسی نظری نداره تا استفاده کنیم؟
سوال دوم رو سنجش گفته گزینه ۳/ و به نظرم درسته.
کسی نظری نداره تا استفاده کنیم؟
۰
ارسال: #۴

مقایسه جداول SLR و LALR
گزینه ۴ ام گفته درایه های خطا یعنی خونه های خالی گزینه ۳ گفته درایه های غیر خطا یعنی خونه های پر
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close