مقایسه جداول SLR و LALR - نسخهی قابل چاپ |
مقایسه جداول SLR و LALR - - rasool - - 03 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
با سلام سوال اول تست سال ۸۸ و دومی ۹۰ هستش. نظر من: می دانیم اگر گرامری SLR باشه LALR هم هست. در مورد جداولشون داریم: SLR و LALR از لحاظ تعداد حالات و در نتیجه اندازه جدولشون کاملا برابرند. اما از لحاظ محتوا :shiftها و Go هایشان یکسانه. ولی تعداد Reduceها در SLR بیشتر از LALR هستش و در نتیجه تعداد خانه های خطا در SLR نسبت به LALR کمتر هستش.( چون خانه های کمتری خالی هستند) با توجه به مواردی که ذکر کردم در سوال اول گزینه ۴ و در سوال دوم گزینه ۳ درسته . (همچنین تعداد حالات و در نتیجه اندازهی جدول LR0 هم با SLR و LALR برابره. از لحاظ محتوا هم shiftها و Go هایشان یکسانه. منتها در جدول LR0 تعداد Reduceها نسبت به این دوتا بیشتر بوده و در نتیجه تعداد خانه های خطایش کمتره.) شما چی فکر می کنید ... |
مقایسه جداول SLR و LALR - kingkoorosh - 11 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ
منم همین نظر و دارم اما اگر از نظر امکان تداخل در نظر بگیریم، امکان تداخل در LR بیشتر از SLR و LALR هستش. نکته ای که هس کلید کنکور برای سوال زده ۲ و توی کتاب پوران و پارسه هم گفتن که از لحاظ مختویهم یکسان هستن. اما جزوهی کارگهی وشاهپوری گفته های شما رو تایید میکنند. خوب من موندم سر کنکور چیکا کنم؟ |
مقایسه جداول SLR و LALR - - rasool - - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۳ ب.ظ
سوال اول رو سنجش گفته گزینه ۲ . ولی به نظرم ۴ درسته. سوال دوم رو سنجش گفته گزینه ۳/ و به نظرم درسته. کسی نظری نداره تا استفاده کنیم؟ |
مقایسه جداول SLR و LALR - fsi2013 - 17 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ق.ظ
گزینه ۴ ام گفته درایه های خطا یعنی خونه های خالی گزینه ۳ گفته درایه های غیر خطا یعنی خونه های پر |