۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۸۷ کنکور مهندسی فناوری اطلاعات سال ۹۰
بیشتر مشکلم در مورد تعداد FFهاست.
ورودی FF مربوط به uI2 به صورت عبارت زیر درسته؟
[tex]C_{0}T_{1} T_{13} T_{14}[/tex]
چون هر دو خروجی C3 به uI2 اومده و C3 در عبارت بالا ساده میشه.
یعنی در کل ۱۲ گیت AND و ۴ گیت OR لازم هست.
ضمنا گزینه صحیح در کلید من ۴ هست.
ورودی FF مربوط به uI2 به صورت عبارت زیر درسته؟
[tex]C_{0}T_{1} T_{13} T_{14}[/tex]
چون هر دو خروجی C3 به uI2 اومده و C3 در عبارت بالا ساده میشه.
یعنی در کل ۱۲ گیت AND و ۴ گیت OR لازم هست.
ضمنا گزینه صحیح در کلید من ۴ هست.
۰
ارسال: #۲

سوال ۸۷ معماری IT90
در مورد Andها جوابتون درسته و ۱۲ تا هست اما من ۵ تا گیت or دیدم احتمالا شما محل اتصال نقطه پایان رو فراموش کردید جز گیت های or بگیرید که جمعا میشه ۱۷ تا فلیپ فلاپ
ارسال: #۳

RE: سوال ۸۷ معماری IT90
(۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۲ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: در مورد Andها جوابتون درسته و ۱۲ تا هست اما من ۵ تا گیت or دیدم احتمالا شما محل اتصال نقطه پایان رو فراموش کردید جز گیت های or بگیرید که جمعا میشه ۱۷ تا فلیپ فلاپدر مورد قسمت اول درسته، اون OR رو حساب نکردم.
اون ۱۷ از کجا اومد؟ گیت های AND و OR رو جمع کردید؟
۰
ارسال: #۵

۰
ارسال: #۶

سوال ۸۷ معماری IT90
البته تنها گزینه صحیح با حساب ۵ تا ORو ۱۲ تا ANDهمون گزینه میشه که فلیپ فلاپها ۱۷ تا شده!
ارسال: #۷

۰
ارسال: #۸

سوال ۸۷ معماری IT90
حق با شماست.
امیدوارم اگه کسی دلیل قانع کننده براش داره بگه! ما که شرمندهی سازمان سنجش شدیم با این سوالات
اینطور که به نظر میاد طراح سوال ترکیب ورودی های And و orرو به عنوان تعداد ورودی گرفته!!!!!
امیدوارم اگه کسی دلیل قانع کننده براش داره بگه! ما که شرمندهی سازمان سنجش شدیم با این سوالات
اینطور که به نظر میاد طراح سوال ترکیب ورودی های And و orرو به عنوان تعداد ورودی گرفته!!!!!
۰
ارسال: #۹

سوال ۸۷ معماری IT90
بچهها شرمنده یکیتون میتونه اصلا از اول این سوالو توضیح بده که همون تعداد AND وOR هارو از کجا آوردین؟؟
۰
ارسال: #۱۰

سوال ۸۷ معماری IT90
اصلا چه جوری میشه مدارو از روی این فلوچارت کشید ؟ میشه یکی توضیح بده خواهش
ارسال: #۱۱

(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: اصلا چه جوری میشه مدارو از روی این فلوچارت کشید ؟ میشه یکی توضیح بده خواهشمن جواب yalda37 رو داده بودم، اما در اتفاقی که برای سایت افتاد پرید.
محل هایی که خطوط به هم وصل شدن (همون جاهایی که یک فلش به خط رسیده) باید گیت OR قرار بگیره. مثلا خروجی C5 با خروجی uI6 باید OR بشه و خروجی OR به ورودی uI9 بره.
قسمت دیگه ای که جزو قسمت کنترل، جعبه های تصمیم (لوزی ها) هستند، که با دو گیت AND پیاده میشن. (در حقیقت Demultiplexer هستند)
مستطیلها هم مربوط به قسمت کنترل نمیشن.
البته اینا چیزایی که من از تو چندتا اسلاید فهمیدم و خیلی مطمئن نیستم.
ضمنا اون چیزی هم که تو پست اول راجع به ساده سازی گفتم (ورودی uI2) به نظرم غلط.
۰
۰
ارسال: #۱۳

سوال ۸۷ معماری IT90
اگر ۳ تا فلش به هم رسیده باشن باید دو تا or در نظر بگیریم؟مثل ورودی uI2؟؟
تو پوران نوشته به جز اون ۱۵ تا یه دونه هم واسه شروع و یه دونه واسه پایان می ذاریم.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۷ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:(02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: البته تنها گزینه صحیح با حساب ۵ تا ORو ۱۲ تا ANDهمون گزینه میشه که فلیپ فلاپها ۱۷ تا شده!بله، دلیلش رو می خواستم. چرا ۱۷تا؟ چرا ۱۵تا نیست! یا ۴تا اگر از روش One-Hot استفاده نشه. (که ظاهرا شده)
تو پوران نوشته به جز اون ۱۵ تا یه دونه هم واسه شروع و یه دونه واسه پایان می ذاریم.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close