زمان کنونی: ۰۲ دى ۱۴۰۳, ۰۶:۵۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ)مهندس الهام نوشته شده توسط: فقط یک علت داره اونم اینه که واسه اینکه بتونن ازدواج کنن به خودشون می رسن تا کچل نشن
بعد که کار از کار گذشت بی خیال می شن
به نظرم زیاد ربطی به ازدواج نداره جدای از اینکه استرس وهیجانات زیاد هم باعث ریختن موها می شود اما در حالت کلی به نظرم علت های مختلف از جمله ارثی بودن،درس خوندن،مشغله زیادوخواب کم داشتن،تغذیه نامناسب وکمبود ویتامین و.......باعث ریختن موی سر می شود.
که همه این علت ها به مرور زمان با بلا رفتن سن اتفاق میفته.
زندگی هدیه خداوند به ماست و ” شیوه زندگی ” ما ، هدیه ما به خداوند .
مراقب باشید انچه می بخشید چون رازی در قلبتان پنهان بماند .
(۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۵۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من میدونم چرا چون هر کی کچل بشه پولدار میشه پس هر کی ازدواج کنه و کچل بشه پولدار میشه یعنی به برکت ازدواج پولدار هم میشن!!!
۱۰۰% موافقم ... کچلای متاهل همه پولدارن
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ)publin نوشته شده توسط:
خوب من باور نمی کردم این موضوع رو تا عکس بالا رو دیدم و به عنوان سند ارائه میدم
قبلا فکر می کردم فقط مرغها از شدت تخم گذاشتن کچل میشن
وای.. این شد دلیل !!! حالا شما برین یکی رو پیدا کنین که تو فامیل کچلی ارثی دارن.. بعد یارو رو تا آخر عمر مجرد نگهدارین.. بعد ببینین چی میشه؟؟ موهاش پرپشت تر میشه!!!!؟؟؟؟؟ ارثیه اینا !!!!
کسی زورشون نکرده زن بگیرن که! نگیرن ، برن موهاشونو بلند کنن پز بدن
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط: حالا دعوا نکنین
من فکرکنم خیالشون راحت میشه زن گرفتن دیگه به خودشون نمیرسن
نه ،نه من فهمیدم... چون قبل از ازدواج این قدر ژل و تافت میزنن که باحال باشن و تو چشم باشن... بعد که سروسامون گرفتن دیگه بعد چند سال ژلو تافته اثرشو می کنه و کچل میشن