(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: (22 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: یعنی کسی هست توی این فروم که سیستم عامل و معماری رو مث من تازه شروع کرده باشه؟
البته من در دوره کارشناسی میشه گفت مباحث رو تقریبا خوب یاد گرفتم و الان دارم فنی واسه کنکور می خونم
من سیستم عامل کامل خوندم اما اینقدر شنیدم که رو زدن تستاش زیاد حساب نکن که منم زیاد بهش امید ندارم. البته از کتاب دکتر حقیقت نخوندم. کلاس رفتم. جزوه استاد به علاوه پوران تالیف موسوی رو خوندم.
اما معماری انگار تازه می خوام شروع کنم. هیچی تا حالا تست نزدم و فوق العاده ازش می ترسم. با مهندس یوسفی تابستون داشتمش. می ترسم، می ترسم، می ترسم.
حالا من خودمم خیلی ازش نخوندم ولی فصل کارایی و پایپلاین و طراحی کامپیوتر پایه رو خوندم خیلی ساده بود. البته در کنار یوسفی از کتابهای مدرسان و ارشد سپاهان و راهیان ارشد هم استفاده می کنم که فکر کنم ارشد سپاهان خیلی قشنگ توضیح داده و هادی یوسفی قشنگ توجیه کرده
(۲۲ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: جدی؟ ممنون. از اینا وحشت دارم اما یه نگاهی شاید به درخت بندازم طورانی ندارم فقط مقسمیو دارم از این درس...مرسی. به نظرتون تستاش تو کنکور وحشتناک نیست؟ همیشه فکر میکنم اگه بخونمم نمیتونم اینارو بزنم!
نه اصلا سخت نیست از مقسمی شروع کنید و راحت و سریع و تیتر وار بخونید بعد برید سراغ تستهاش
به نظرم راحت میشه تستهای ساختمان رو زد و خیلی تستهاشو می پیجونن ولی اینکه بچهها اکثریت از تستهای ساختمان شاکی اند کمی متعجبم. به نظرم باید خیلی تمرکز بگیرید و دقت کنید بعدش میبینید با مبتدی ترین فرمول راحت حل میشه.
البته مباحث گراف رو از روی ساختمان گسسته بخونید بعد برید سراغ داده.
به نظرم بحث گراف بیشتر توی طراحی میاد
بحث درختها در ساختمان داده
بحثهای بازگشتی و حل معدلات در ساختمان داده و گسسته