زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۸:۳۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۹۰/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۹۴۶۷ رتبه: ۶
RE: PDF فارسی را به Word تبدیل کنید
من همون اول امتحان کردم و اومدم بنویسم که من امتحان کردم رو فایل فارسی عمل نمی کنه اگر خودشون توضیحی دارند بفرمایند اما چون مکان تاپیک نامناسب بود گفتم شاید مدیر بخوان تاپیک رو ببندن
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۹۰/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۹۴۶۷ رتبه: ۶
RE: PDF فارسی را به Word تبدیل کنید
من رو فایل متن فارسی امتحان کردم
همون فایل PDF سوالات مصاحبه که آقا فرداد تو مانشت گذاشته بودن فکر نمی کنم ایشون از فایل وردشون عکس تهیه کرده باشن و پی دی اف کرده باشن . اسمش رو هم انگلیسی کردم که دیگه بهونه نداشته باشه
دوباره امتحان کردم، شد اما تبدیلش ناقص هست و برخی کلمات قاطی پاتیه ! مثلا به جای حرف "ب" می زنه "ث" یا به جای "د" میزنه "ذ"
خودم یه فایل ورد ساده و بدون هیچ فرمت خاصی ایجاد کردم و از طریق کامپوننت PDF که رو ورد ۲۰۰۷ نصب میشه از طریق save as به PDF تبدیلش کردم . روی فایلی با چنین ویژگی هایی درست عمل کرد و حتی متن ترکیبی انگلیسی فارسی رو تبدیل کرد ولی کمی با غلط
سپس همون فایل وردم رو با PDF Primo که فایلم رو PDF کردم خوب عمل نکرد متن رو کاملا پراکنده کرد
احتمالا اون فایل مصاحبه که گفتم با برنامه خاصی PDF شده باشه که کدینگش با این نرم افزار سازگار نیست
در ضمن فایلی با محتوای کپی شده از مانشت رو هم PDF کردم باز پراکنده شد انگار باید تکست ساده باشه
ظاهرا بستگی به این داره که چطوری PDF شده باشه ! البته باز هم کامل نیست و کلمات ناقص و نامفهوم زیاد داره .
نمونه هاشو گذاشتم اسم هر فایل بیانگر روشی هست که PDF شده