۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال کنکور علوم کامپیوتر سال ۸۷ (پایپ لاین)
تابع Speed up برای یک سیستم پایپ لاین(علوم کامپیوتر ۸۷ صفحه ۱۷۸ پوران)
گزینه صحیح رو ۴ انتخاب کردن.
کسی می تونه توضیح بده؟
گزینه صحیح رو ۴ انتخاب کردن.
کسی می تونه توضیح بده؟
۲
ارسال: #۲

RE: تابع Speed up برای یک سیستم پایپ لاین
(۰۵ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: کسی می تونه توضیح بده؟
من مقدار [tex]\frac{N}{1 fp(N-1)}[/tex] رو به دست اوردم
من اول جواب رو با توجه به گزینهها حدس زدم و برای حدس زدن استدلال زیر رو به کار بردم:
با توجه به فرمول عموی تسریع هر دستور در سیتم بدون پایپ نیاز به N کلاک دارد (به ازاء هر دستور حتی در بی نهایت )و در سیستم بدون پایپ هر دستور وقتی پایپ پر است (در بی نهایت) نیاز به یک کلاک دارد اما از انجا که به نرخ f دستورات پرش داریم و به ازای نرخ fp پایپ خالی میشود باید این نرخ رو هم در نظر بگیریم که میشود [tex](1 fp)[/tex]
نکته: من در این استدلال تعداد دستورات رو بی نهایت در نظر گرفتم و از سر بار اجرای اولین دستور که N کلاک طول میکشد صرفنظر کردم .
اما راه حل دقیق این است که شما تعداد دستورات رو مثلا m فرض کنید و بر اساس ان سرعت تسزیع رو به دست باورید و در نهایت حد انرا زمانی که تعداد دستورات به سمت بی نهایت میرود رو به دست باورید که در اون صورت جواب که من از این روش به دست اوردم [tex]\frac{N}{1 fp(N-1)}[/tex] که در این حالت هم تنها باگزینه ۴ همخوانی دارد .
۰
ارسال: #۳

تابع Speed up برای یک سیستم پایپ لاین
شما کتاب quantitative approach رو می گین دیگه؟! . نکنه کتاب software hardware رو دارین نگاه می کنین . این کتاب پیوست A اش کلا پایپ لاین هست! خیلی هم مفیده .
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close