۰
subtitle
ارسال: #۱

تجربه من از خواندن گسسته( برای کسایی که مثل من مشکل دارن )
سلام
مشکل اساسی من با گسسته و فصل شمارش اساسی و پایه ای بود. و از روی کتاب پوران پژوهش می خوندم...
حتی بحث های شمارشی در گراف رو هم متوجه نمی شدم.
همین طور که هممون می دونیم بحث شمارش و گراف و بازگشتی توی کنکور اولویت اول طراح های سوال هست...
با اینکه فرصت کمی بود تصمیم گرفتم کتاب گریمالدی رو تهیه کنم( ۳ جلد اول) و این مباحث رو از روی اون دنبال کنم.
جلد اول: فصل اول
جلد دوم: فصل ۸ و ۹ و ۱۰
اینها رو که با چشم مطالعه کردم فهمیدم شمارش، مولد و بازگشتی یعنی چی!
در واقع در کنکور از فصل شمارش سوال نمی دن . بیشتر سوالها از بحث اصل شمول و طرد که پیشرفته شمارشه میاد.
از این سوالها که "تعیین عدد مثبت بین صفر تا ۱۰۰۰ که مکعب کامل نباشد و .... "
تمامی اینها در فصل شمول و طرد موجود است...
من الان تقریبا به مباحث آشنا شدم ولی هنوز مسلط نیستم.
گفتم این مطالب رو اینجا بگم که کسایی که اساسا مشکل دارن شاید براشون راهنمایی بشه.
سوالهای منتخب هم حلش در انتهای هر جلد هست.
سه جلد اولش نزدیک ۱۵۰۰۰ تومنه.
مشکل اساسی من با گسسته و فصل شمارش اساسی و پایه ای بود. و از روی کتاب پوران پژوهش می خوندم...
حتی بحث های شمارشی در گراف رو هم متوجه نمی شدم.
همین طور که هممون می دونیم بحث شمارش و گراف و بازگشتی توی کنکور اولویت اول طراح های سوال هست...
با اینکه فرصت کمی بود تصمیم گرفتم کتاب گریمالدی رو تهیه کنم( ۳ جلد اول) و این مباحث رو از روی اون دنبال کنم.
اینها رو که با چشم مطالعه کردم فهمیدم شمارش، مولد و بازگشتی یعنی چی!
در واقع در کنکور از فصل شمارش سوال نمی دن . بیشتر سوالها از بحث اصل شمول و طرد که پیشرفته شمارشه میاد.
از این سوالها که "تعیین عدد مثبت بین صفر تا ۱۰۰۰ که مکعب کامل نباشد و .... "
تمامی اینها در فصل شمول و طرد موجود است...
من الان تقریبا به مباحث آشنا شدم ولی هنوز مسلط نیستم.
گفتم این مطالب رو اینجا بگم که کسایی که اساسا مشکل دارن شاید براشون راهنمایی بشه.
سوالهای منتخب هم حلش در انتهای هر جلد هست.
سه جلد اولش نزدیک ۱۵۰۰۰ تومنه.
۱
ارسال: #۲

(۲۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:(27 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط:(23 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:
خیلی وقتها سوالهای ساختمان داده هم توش شمارش داره. نداره؟!
بله خیلی وقتها از این سوالات تو ساختمان هم میادو مثلا اینکه چند تا BST با فلان شرایط میشه ساخت یا اینکه در یک هیپ برای فلان عدد چند مکان مجاز وجود داره و خخیلی چیزای دیگه که اگر اصول شمارش رو بدونین خخیلی راححت میشه شبیه سازیشون کرد و جواب داد
۰
ارسال: #۳

من هم از کتاب گریمالدی استفاده کردم و فصل های منطق و گزاره و درخت و گراف رو از این کتاب خوندم واقعا عالی گفته.
همون طور که جناب باد گفتن میشه با این کتاب به تسلط رسید.
همون طور که جناب باد گفتن میشه با این کتاب به تسلط رسید.
۰
ارسال: #۴

RE: تجربه من از خواندن گسسته( برای کسایی که مثل من مشکل دارن )
(۲۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: با اینکه فرصت کمی بود تصمیم گرفتم کتاب گریمالدی رو تهیه کنم( ۳ جلد اول) و این مباحث رو از روی اون دنبال کنم.
یه سئوال؟
به نظرتون پوشش دادن این فصول چقدر زمان میبره و شما چند وقته که از روی گریمالدی میخونید؟
من با پوران مشکلی ندارم اما سطح تستها خیلی بالاتر از این کتابه .به نظرتون بخوام گریمالدی رو الان بخونم به صرفه هست ؟
اگر یه زمانبدی از خواندن فصول بهم بدین ممنون میشم واینکه کدوم فصول باید پوشش داده بشه.
ارسال: #۵

(۲۷ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)hadi_m نوشته شده توسط:(23 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: با اینکه فرصت کمی بود تصمیم گرفتم کتاب گریمالدی رو تهیه کنم( ۳ جلد اول) و این مباحث رو از روی اون دنبال کنم.
یه سئوال؟
به نظرتون پوشش دادن این فصول چقدر زمان میبره و شما چند وقته که از روی گریمالدی میخونید؟
من با پوران مشکلی ندارم اما سطح تستها خیلی بالاتر از این کتابه .به نظرتون بخوام گریمالدی رو الان بخونم به صرفه هست ؟
اگر یه زمانبدی از خواندن فصول بهم بدین ممنون میشم واینکه کدوم فصول باید پوشش داده بشه.
من خودم تا ۵۰% اول با پوران پیش می رفتم. گراف و درخت رو هم از روی پوران خوندم دیدم ۶۰ درصد تستها رو می تونم بزنم
برای شمارش و تابع مولد و بازگشتی این کتابها رو تهیه کردم. و فقط همین فصلها رو که گفتم خوندم.
حجم هر فصل کمه. به نظر من اگه ۲ یا ۳ روز (نه به طور کامل) وقت بذارید می تونید مطالعه کنید.
به نظرم به صرفه است.
خیلی وقتها سوالهای ساختمان داده هم توش شمارش داره. نداره؟!
۰
ارسال: #۶

ارسال: #۷

(۰۵ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(05 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: دوستان من اسکن قسمت تابع مولد گریمالدی رو دارم اگر کسی بخواد بگه براش بفرستم یا اگر استقبال زیاد باشه آپلودش کنم تا همه استفاده کنن.اگه ممکنه آپلود کنید . میخوام این فصل رو دوباره از گریمالدی بخونم
سلام دوست عزیز:
اگه uploadکنید ممنون میشم من با فصل شمارش هم مشکل دارم اگه از گریمالدی برای این فصل هم دوستان فایلی دارن که آپلود کنند خیلی ممنون میشم.
به امید و آرزوی موفقیت همه شماها دوستان مانشتی
۰
۰
ارسال: #۹

اسکن بخش تابع مولد از کتاب گریمالدی را در آدرس زیر قرار داده ام.
اسکن با کیفیت مناسبی هست و نگران به هدر رفتن حجم دانلودتان نباشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امیدوارم بدردتون بخوره
اسکن با کیفیت مناسبی هست و نگران به هدر رفتن حجم دانلودتان نباشید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امیدوارم بدردتون بخوره
۰
ارسال: #۱۰

میشه نظرتون رو در مورد فصلهای مهم گسسته بگید که بیشترین فراوانی سوال رو داشته؟
ارسال: #۱۱

۰
ارسال: #۱۲

برای کنکور مهندسی هرسال از گراف وروابط بازگشتی و شمارش سئوال اومده.بعد از اون هم رابطهها و منطق گزارهها
و برای علوم کامپیوتر هم فصل گراف و شمارش و اعداد خیلی مهمه
و برای علوم کامپیوتر هم فصل گراف و شمارش و اعداد خیلی مهمه
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close