(۲۰ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ)a i نوشته شده توسط: من ۲ تا نظرسنجی متفاوت ایجاد کرده بودم اولی: درباره کدوم گرایش اصلی شماست ؟ دومی: کدوم کنکورها ثبت نام کردید ؟ که هر کسی میدونه ایندو کاملا متفاوته . برداشتند نظرسنجی گرایش رو حذف کردند اون یکی نظر سنجی رو انداختند رو اون سوال .
بابا نکنید این کارها رو . شاید آدم یه هدفی از سوالش داشته .
ولی مدیران خوب و معتقدی داره اینجا . علی الخصوص آقا فرداد که چند تا پست خوندم فهمیدم جز خواص هستند .Big Grin
عنوان ۲ تا نظر سنجی شما اینه: "رشته اصلی شما در کنکور ارشد ۹۱ کدام است ؟"و "در ارشد ۹۱ شما در کدام رشتهها ثبت نام کردید ؟" به نظرم نظر سنجیها به نوعی بهم مرتبط و مشابه بودند به همین دلیل ادغام شدند.البته شما می تونید تاپیک خودتون رو عوض کنید و فکر کنم امکان جدا کردن مجدد تاپیکها باشه اگر واقعا لازمه من جداشون کنم.
معمولا ادغامها بدلیل این انجام می شه که تعداد تاپیک های مشابه زیاد نشه چون گاها می بینیم که در مورد یه موضوع چندین تاپیک ایجاد می شه که باعث شلوغی و پراکندگی مطلب می شه مثلا راجع به یه مرجع درس چندین تاپیک باز می شه و مثلا هر کدوم حداکثر ۲ یا ۳ تا ارسال دارند در صورتی که اگر عنوان به نحو مناسبی انتخاب بشه می تونه چندین تاپیک رو هم زمان شامل بشه.البته من قصد توجیه کاری رو ندارم فقط یه توضیح بود.
یه مطلب دیگه این که مدیران هم مثل شما بچهها هستند و ممکنه گاها اشتباه کنند (اینو مخصوصا در مورد خودم گفتم) در این مورد می تونید ازشون در مورد حذف پست سوال کنید(در بخش مدیران انجمن مدیر هر بخش مشخصه) در صورتی که چند تا مدیر داشته باشه می تونید به یکی پ.خ بزنید تا بتونید ببینید کی پست رو پاک کرده و دلیلش رو بخواید
البته ممکنه از روی عمد نبوده باشه با این حال پذیراای انتقادات خوب شما هستیم
در مورد خودم میگم اگه گاها پستی رو پاک کردم بهم تذکر بدید