۱
subtitle
ارسال: #۱

محاسبات عددی
برای این درس به نظر من کتاب محاسبات عددی دکتر قلی زاده + کتاب پوران پژوهش زیاد هم هست.
کتب منبع خوب دیگه برای این درس
۱ - آنالیز عددی دکتر بابلیان
۲ - محاسبات عددی دکتر نیکوکار و دکتر درویشی
کتاب راهیان ارشد رو دیدم خیلی کم حجمه واسه مرور خوبه یا کسی که خیلی وقت نداره و می خواد یه سوال از این درس رو جواب بده ولی اگه انتظار بیشتر از این درس دارید باید کتاب مرجع بخونید.سوالاتش هم این طوره که ۲ آسون ۲ تا متوسط و یکی هم سخت میدن.
کتب منبع خوب دیگه برای این درس
۱ - آنالیز عددی دکتر بابلیان
۲ - محاسبات عددی دکتر نیکوکار و دکتر درویشی
کتاب راهیان ارشد رو دیدم خیلی کم حجمه واسه مرور خوبه یا کسی که خیلی وقت نداره و می خواد یه سوال از این درس رو جواب بده ولی اگه انتظار بیشتر از این درس دارید باید کتاب مرجع بخونید.سوالاتش هم این طوره که ۲ آسون ۲ تا متوسط و یکی هم سخت میدن.
۰
ارسال: #۲

محسبات عددی
انالیز بابلیان کدوم انتشاراته من انتشارات پیام نور رو خوندم ولی بعضی از مباحث از جمله مقادیر ویژه رو شامل نمیشه کتاب توتونیان ترجمه است ولی خیلی سخته شنیدم ارشد تدریس می شه
ارسال: #۳

RE: محسبات عددی
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: انالیز بابلیان کدوم انتشاراته من انتشارات پیام نور رو خوندم ولی بعضی از مباحث از جمله مقادیر ویژه رو شامل نمیشه کتاب توتونیان ترجمه است ولی خیلی سخته شنیدم ارشد تدریس می شه
نمی دونم شرمنده.ولی اینکه من دارم انتشارات دانشگاه پیام نوره ولی مال رشته ریاضی هستش.
۰
ارسال: #۴

این محسبات عددی مظلوم
سلام,
من دیدم که بعضی از بچهها که حوصله و انگیزه خوندن ریاضی رو ندارن از بین تمام ریاضیها ریاضی مهندسی و آمار رو با این تصور که نکته زیاد دارن و قت گیر هستن(عین گفته یکیشون هست) میگذارن کنار و رو محاسبات عددی متمرکز میشن! با این استدلال که یک سری فرمول داره که باید حفظش کرد و بعدش ضرب و تقسیم پس حسابی می شه رو درصد ریاضیش حساب کرد!
خوب من به این دسته از دوستان میگم به این راحتی هام نیست باید خیلی تمرین بشه تا استفاده از الگوریتمها جا بیفته و تو همون ضرب و تقسیم ساده اشتباه محاسباتی نشه! تازه این محاسبات مظلوم بعضی وقتها خیلی وقتگیرتر از یک تست به ظاهر با جبروت ریاضی مهندسی هست...
به نظر من که رو دو سه تا از تستهاش بیشتر نباید وقت گذاشت (وقتی میشه ریاضی مهندسی و امار رو سریعتر زد).
من دیدم که بعضی از بچهها که حوصله و انگیزه خوندن ریاضی رو ندارن از بین تمام ریاضیها ریاضی مهندسی و آمار رو با این تصور که نکته زیاد دارن و قت گیر هستن(عین گفته یکیشون هست) میگذارن کنار و رو محاسبات عددی متمرکز میشن! با این استدلال که یک سری فرمول داره که باید حفظش کرد و بعدش ضرب و تقسیم پس حسابی می شه رو درصد ریاضیش حساب کرد!
خوب من به این دسته از دوستان میگم به این راحتی هام نیست باید خیلی تمرین بشه تا استفاده از الگوریتمها جا بیفته و تو همون ضرب و تقسیم ساده اشتباه محاسباتی نشه! تازه این محاسبات مظلوم بعضی وقتها خیلی وقتگیرتر از یک تست به ظاهر با جبروت ریاضی مهندسی هست...
به نظر من که رو دو سه تا از تستهاش بیشتر نباید وقت گذاشت (وقتی میشه ریاضی مهندسی و امار رو سریعتر زد).
۰
ارسال: #۵

محسبات عددی
به نظر من برای محاسبات عددی بهترین منبع کتاب آنالیز عددی دکتر بابلیان هستش
۰
ارسال: #۷

۰
۰
ارسال: #۹

محسبات عددی
در محسابات عددی،با هر کتابی که شروع می کنید، یک اصل اساسی رو فراموش نکنید: مرور!
به نظر من این درس راحتترین درس ریاضی هستش، اما با توجه به فرمولهای زیادی که داره باید در فاصلهی کوتاه مدت و مداوم مرور بشه. کتاب راهیان ارشد دکتر خداکرمی بسیار ساده جالب و خلاصه گفته اما در تستهای پایان فصل فقط از تستهای مهندسی کامپیوتر استفاده کرده. به نظر داوطلبهای مهندسی کامپیوتر باید تستهای رشتهی ریاضی رو که به مراتب سختتره رو کار کنن تا در حل تستهای مهندسی کامپیوتر مشکل نداشته باشن.
دیباگران تهران هم کتابی داره که مولفش محمد یعقوبی فر هست، این کتاب هم در این سادگی بیان تفصیل خوبی داره و انواع تستهای رشته های مختلف مهندسی و همچنین ریاضی رو در بر میگیره، از این کتاب غافل نشین.
به نظر من این درس راحتترین درس ریاضی هستش، اما با توجه به فرمولهای زیادی که داره باید در فاصلهی کوتاه مدت و مداوم مرور بشه. کتاب راهیان ارشد دکتر خداکرمی بسیار ساده جالب و خلاصه گفته اما در تستهای پایان فصل فقط از تستهای مهندسی کامپیوتر استفاده کرده. به نظر داوطلبهای مهندسی کامپیوتر باید تستهای رشتهی ریاضی رو که به مراتب سختتره رو کار کنن تا در حل تستهای مهندسی کامپیوتر مشکل نداشته باشن.
دیباگران تهران هم کتابی داره که مولفش محمد یعقوبی فر هست، این کتاب هم در این سادگی بیان تفصیل خوبی داره و انواع تستهای رشته های مختلف مهندسی و همچنین ریاضی رو در بر میگیره، از این کتاب غافل نشین.
۰
ارسال: #۱۰

محسبات عددی
کتاب محاسبات عددی دکتر قلی زاده خوبه اما به تنهایی نمیشه خوندش و احتیاج به استاد داره!
اما کتاب دکتر بابلیان (انتشارات پیام نور) متنش ساده و روانه چون این درس تو دانشگاه پیام نور اغلب به صورت خودخوان و بدون استاد ارائه میشه و باید متنش طوری باشه که فهمش برای بچهها راحت باشه.
اما کتاب دکتر بابلیان (انتشارات پیام نور) متنش ساده و روانه چون این درس تو دانشگاه پیام نور اغلب به صورت خودخوان و بدون استاد ارائه میشه و باید متنش طوری باشه که فهمش برای بچهها راحت باشه.
۰
ارسال: #۱۱

محسبات عددی
منم موافق هستم کتاب بابلیان خیلی راحته اما بازم میگم تمومه مطالب رو شامل نمیشه مثلا اگه می خاید در مورد مقادیر ویژه وسایر مطالب چیزی پیدا کنید باید به سراغ یه کتاب دیگه ای برید مثلا توتونیان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که پریروز این کتاب و به اسم جیر خطی ؟؟؟؟؟ تو دانشگاه پیام نور امتحان دادم اخراش فکر کنم به جای ریاضی مربوط به نجوم بود !!!!!!!
۰
ارسال: #۱۲

محسبات عددی
مدرسان شریف هم امسال کتاب آنالیز عددی (تالیف منصور برزگری) رو چاپ کرده، نوشته چاپ اول! نظرتون در مورد این کتاب چیه؟
ارسال: #۱۳

۰
ارسال: #۱۴

به نظرمن هم بهترین مرجع کتاب آنالیز عددی بابلیان انتشارات پیام نور و بهترین کتاب تست، کتاب پوران نوشتهی آقای یوسفی است . حواستون باشه پوران ۲ تا کتاب داره یکی آنالیز عددی و یکی محاسبات عددی . شما محاسبات عددی رو بخرید . یه کتاب خیلی کم حجمه .
۰
ارسال: #۱۵

محسبات عددی
من تا حالا محاسبات عددی رو نخوندم.اصلاجزو درسهای کارشناسیمون نبود.اما ریاضایت رو خیلی دوست دارم و زود یاد میگیرم.برای شروع باید از کدوم منبع استفاده کنم؟خیلیها میگن کتاب راهیان ارشد واقعا کامل و جامعه و با همین کتاب به تمام تستها جئاب دادن .به نظرتون اگه همین کتاب رو بخونم کافیه؟
در ضمن من هیچ علاقه ای به خوندن منبع اصلی و ...ندارم.
ارسال: #۱۶

(۰۱ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)gooshegir نوشته شده توسط: من تا حالا محاسبات عددی رو نخوندم.اصلاجزو درسهای کارشناسیمون نبود.اما ریاضایت رو خیلی دوست دارم و زود یاد میگیرم.برای شروع باید از کدوم منبع استفاده کنم؟خیلیها میگن کتاب راهیان ارشد واقعا کامل و جامعه و با همین کتاب به تمام تستها جئاب دادن .به نظرتون اگه همین کتاب رو بخونم کافیه؟
کتاب محاسبات عددی پوران هم بد نیست.
ارسال: #۱۷

(۰۱ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)gooshegir نوشته شده توسط: من تا حالا محاسبات عددی رو نخوندم.اصلاجزو درسهای کارشناسیمون نبود.اما ریاضایت رو خیلی دوست دارم و زود یاد میگیرم.برای شروع باید از کدوم منبع استفاده کنم؟خیلیها میگن کتاب راهیان ارشد واقعا کامل و جامعه و با همین کتاب به تمام تستها جئاب دادن .به نظرتون اگه همین کتاب رو بخونم کافیه؟
در مورد کتاب های منبع که در پست های قبلی به اندازه کافی بحث شده در مورد کتاب کنکوری شما یا باید کتاب راهیان ارشد رو بخونید یا پوران پژوهش رو (من همینا رو میشناسم شاید از اینا بهتر هم باشه) که کتاب پوران پژوهش به مراتب بهتر هستش البته دوستام پیشنهاد می کردندند که اگه می خواید این درس رو خوب تست بزنید کتاب های رشته ریاضی این دو انتشارات رو بخونید چون این دو هم برای رشته های مهندسی و هم برای رشته ریاضی کتاب آنالیز عددی دارند.
البته اگه کتاب ریاضی رو گرفتید یه سری مطالب رو نباید بخونید.
موفق باشید.
۰
۰
ارسال: #۱۹

محسبات عددی
خوب High_Voltage عزیز که جوابتون رو دادند
راستی محاسبات یوسفی منظورتون بود یا آنالیز عددی امیرفخریان؟
ارسال: #۲۰

(۰۲ مرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ق.ظ)amironline نوشته شده توسط: خوب High_Voltage عزیز که جوابتون رو دادند
اگه اشتباه نکنم اولی مال رشته کامپیوتر هستش و دومی از رشته ریاضی که من خودم چون حال خوندند دومی رو ندارم و چون احتمالا مطالب رو کاملتر بیان کرده و به طبع حجیمتر همون کتاب یوسفی رو می خونم فکر کنم کافی باشه.
۰
ارسال: #۲۲

۰
ارسال: #۲۳

پورا ن یه کتاب آنالیز ۱ مال رضوانی داره کسی تا حالا این کتابو خونده ؟
من توی سایت پوران یه کتاب از امیر فخریان دیدم نوشته بود آنالیز عددی این با کتاب محاسباتش فرقی داره یا منظور از کتاب محاسبات فخریان همین کتابه ؟
من توی سایت پوران یه کتاب از امیر فخریان دیدم نوشته بود آنالیز عددی این با کتاب محاسباتش فرقی داره یا منظور از کتاب محاسبات فخریان همین کتابه ؟
۰
ارسال: #۲۴

محسبات عددی
پیام نور یک کتاب معرفی کرده تالیف جواد وحیدی و صابر قاسمی
کسی این کتابو خونده یا چیزی در موردش میدونه؟
کسی این کتابو خونده یا چیزی در موردش میدونه؟
ارسال: #۲۵

۰
۰
ارسال: #۲۷

محسبات عددی
اگه کسی کتاب "محاسبات پوران" رو داره سرفصلاش رو بذاره ممنون می شم.
اخه من انالیزشو گرفتم می خوام ببینم چه فصلاییش خذفه.
ارسال: #۲۸

(۰۲ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)zhaleh نوشته شده توسط: اگه کسی کتاب "محاسبات پوران" رو داره سرفصلاش رو بذاره ممنون می شم.
خطاها
حل عددی معادلات
درون یابی و برون یابی
برازش منحنی
حل دستگاههای خطی و غیر خطی
انتگرال گیری عددی
مشتق گیری عددی
حل عددی معادلات دیفرانسیل
مقدار و بردار ویژه ماتریس
۹ فصل و حدود ۱۵۰ صفحه.
۰
ارسال: #۲۹

محسبات عددی
کسی نیست جواب منو بده؟؟
اصلا این کتاب انالیز عددی که روش نوشته مخصوص مهندسی کامپیوترم هست؟ پس چرا بعضی از دوستان گفتن مال بچه های ریاضی فقط؟
بالاخره این سر فصلاش با محاسبات فرق داره یا نه؟
اصلا این کتاب انالیز عددی که روش نوشته مخصوص مهندسی کامپیوترم هست؟ پس چرا بعضی از دوستان گفتن مال بچه های ریاضی فقط؟
بالاخره این سر فصلاش با محاسبات فرق داره یا نه؟
۰
ارسال: #۳۰

محسبات عددی
سلام
بچهها کسی می تونه یه جایی به من معرفی کنه که سوالات محاسبات داشته باشیم جواب بده؟
تا حالا دو سه تا کتاب محاسبات رو خوندم ولی نیدونم چطوری میشه مرتبه همگرایی یه دنباله رو با مشتقات متوالی بدست آورد؟
کسی منبعی سراغ داره که توضیح داده باشه( فرمول نباشه)؟
بچهها کسی می تونه یه جایی به من معرفی کنه که سوالات محاسبات داشته باشیم جواب بده؟
تا حالا دو سه تا کتاب محاسبات رو خوندم ولی نیدونم چطوری میشه مرتبه همگرایی یه دنباله رو با مشتقات متوالی بدست آورد؟
ارسال: #۳۱

(۰۳ آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ)saeid نوشته شده توسط: سلام
فکر میکنم تو کتاب دکتر بابلیان خوب توضیح داده باشه (آنالیز عددی پیام نور)
۰
ارسال: #۳۳

۰
ارسال: #۳۴

کتاب محاسبات عددی
من روی این درس خیلی حساب باز کردم و کتاب پوران و پارسه هم دارم ولی هیچ کتاب تست یا کتاب مرجعی ندارم
به نظرتون با تکیه به تمرینهای همین دو تا کتاب و بدون خریدن کتاب دکتر بابلیان آیا میشه به این درس امیدوار بود ؟
به نظرتون با تکیه به تمرینهای همین دو تا کتاب و بدون خریدن کتاب دکتر بابلیان آیا میشه به این درس امیدوار بود ؟
۰
ارسال: #۳۵

محسبات عددی
کتاب راهیان ارشد مختصر و مفید نکات رو گفته.
کتابهای مرجع حالت کنکوری ندارن و برای فهم درس بکار میرن.اگه پایه درسیتون قویه کتاب تست کافیه. ولی من شخصا تا یه چیزی رو نفهمم واسم نکته فایده نداره چون از حفظ کردن خوشم نمیاد.کتاب آنالبز عددی مدرسان شریف هم نکات(فقط نکات) رو گفته و تستهای کنکور رو هم داره.
اون قسمتهایی که از روی بابلیان خونده بودم وقتی نکاتشو از روی کتاب مدرسان خوندم خیلی خوب بود چون میدونستم علت درستی اون فرمول چیه.
کتابهای مرجع حالت کنکوری ندارن و برای فهم درس بکار میرن.اگه پایه درسیتون قویه کتاب تست کافیه. ولی من شخصا تا یه چیزی رو نفهمم واسم نکته فایده نداره چون از حفظ کردن خوشم نمیاد.کتاب آنالبز عددی مدرسان شریف هم نکات(فقط نکات) رو گفته و تستهای کنکور رو هم داره.
اون قسمتهایی که از روی بابلیان خونده بودم وقتی نکاتشو از روی کتاب مدرسان خوندم خیلی خوب بود چون میدونستم علت درستی اون فرمول چیه.
۰
ارسال: #۳۶

محسبات عددی
تو فهم درس چندان مشکلی ندارم ، پایه ریاضیم خوب هست ،
ولی مشکلم اینه که کتاب تست و نمونه سوال و تمرین ندارم ، کتاب محاسبات راهیان ارشد تو شهر ما فقط نسخه قدیمیش هست( مال سال ۸۵ )
نمیدونم چکار کنم ، میترسم حل تستهای پوران و پارسه کافی نباشه
ولی مشکلم اینه که کتاب تست و نمونه سوال و تمرین ندارم ، کتاب محاسبات راهیان ارشد تو شهر ما فقط نسخه قدیمیش هست( مال سال ۸۵ )
نمیدونم چکار کنم ، میترسم حل تستهای پوران و پارسه کافی نباشه
۰
ارسال: #۳۷

محسبات عددی
کتابهای راهیان که توی بازار هستن کلا قدیمیا البته نمیدونم این کتاب ویرایش شده یا نه!
شما تستهای کنکور سالهای گذشته رو بزنید کافیه چون تستهای تالیفی غالبا استاندارد نیست.کتاب مدرسان شریف هم خوبه.اگه کتابهای مجموعه سوال دارین همون هم خوبه.کتاب نیکوکار رو هم شنیدم خوبه.اگه کتاب پوران تستهای سال گذشته رو داره بازم میگم که کافیه.
شما تستهای کنکور سالهای گذشته رو بزنید کافیه چون تستهای تالیفی غالبا استاندارد نیست.کتاب مدرسان شریف هم خوبه.اگه کتابهای مجموعه سوال دارین همون هم خوبه.کتاب نیکوکار رو هم شنیدم خوبه.اگه کتاب پوران تستهای سال گذشته رو داره بازم میگم که کافیه.
۰
۰
ارسال: #۳۹

من برا کنکور از روی راهیان خوندم، خیلی رازی هستم. نیازی هم به مرجع نیست
۰
ارسال: #۴۰

محسبات عددی
محاسبات:
کتاب بنفش ارکان + اگه بیشتر بخواهید بدونید آنالیز عددی زاهدی سرشت
راهیان ارشد هم خوبه.
کتاب بنفش ارکان + اگه بیشتر بخواهید بدونید آنالیز عددی زاهدی سرشت
راهیان ارشد هم خوبه.
۰
۰
۰
ارسال: #۴۳

کسی مهندس زاهدی سرشت(نصیر) رو میشناسه؟
میخوام محاسبات باهاش بردارم
دوستان کمکم کنین استاد خوبی هست؟
محاسبات فقط نصیر و مهستان ارائه شده
میخوام محاسبات باهاش بردارم
دوستان کمکم کنین استاد خوبی هست؟
محاسبات فقط نصیر و مهستان ارائه شده
۰
ارسال: #۴۴

محسبات عددی
من محاسبات پارسه رو تازه گرفتم ...البته چاپ ۸۶ و حاشیه های زرد داره تالیف گروه پارسه
هنوز نخوندمش و نمیتونم بگم چطوره ... به نظر شما اصلا وقت بذارم برای خوندنش یا بیخیال شم یه چیز دیگه بگیرهم؟
بالاخره واسه زدن تستهای محاسبات چی بخریم و بخونیم؟
ممنون
هنوز نخوندمش و نمیتونم بگم چطوره ... به نظر شما اصلا وقت بذارم برای خوندنش یا بیخیال شم یه چیز دیگه بگیرهم؟
ممنون
ارسال: #۴۵

(۳۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۹ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: من محاسبات پارسه رو تازه گرفتم ...البته چاپ ۸۶ و حاشیه های زرد داره تالیف گروه پارسه
ممنون
پارسه رو من از رتبه یک دو سال پیش شنیدم خوبه
ولی خودم از روی سپاهان خوندم اونم چکیده خوبیه (یه جورایی فست بوک)
۰
ارسال: #۴۶

محسبات عددی
همونطور که بچهها قبلا گفتن کتاب انالیز عدد اقای بابلیان چاپ انشارات پیام نور برای این درس عالیه
۰
ارسال: #۴۷

محسبات عددی
پس چرا اسمش آنالیز عددیه؟ محاسبات نیست
چیزی اضافه یا کمتر از سرفصل های ارشد نداره؟ تست هم داره؟
چیزی اضافه یا کمتر از سرفصل های ارشد نداره؟ تست هم داره؟
۰
ارسال: #۴۸

محسبات عددی
محاسبات عددی همون انالیز عددیه بعضی از مباحث رو پوشش نمی ده که با اگه با کتاب پارسه بخونی کامل میشه
۰
ارسال: #۴۹

محسبات عددی
کتاب پارسه رو دارم منتهی مال سال ۸۶ هستش
حاشیه زرد داره و تالیف گروه مولفین پارسه هستش
کتاب پوران رو شما دیدین؟ اون چطوره؟
حاشیه زرد داره و تالیف گروه مولفین پارسه هستش
کتاب پوران رو شما دیدین؟ اون چطوره؟
۰
ارسال: #۵۰

محسبات عددی
آیا منظور از کتاب بابلیان، کتاب آنالیز عددی ۱ مخصوص رشته ریاضی هست یا واسه رشته کامپیوتر هم داره؟
در شمن کسی سرفصل هاش رو داره؟
ارسال: #۵۱

(۰۱ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ق.ظ)milad.bm نوشته شده توسط: آیا منظور از کتاب بابلیان، کتاب آنالیز عددی ۱ مخصوص رشته ریاضی هست یا واسه رشته کامپیوتر هم داره؟
بله . منظور همون کتابه که ۶ فصله: ۱- خطاها ۲- حل معادلات غیرخطی ۳- حل معادلات چند جمله ای ۴- درونیابی ۵- مشتقگیری و انتگرالگیری عددی ۶- حل عددی معادلات دیفرانسیل
البته تست هایی توی کنکور سراسری بوده که تو سرفصل های این کتاب نیست اون هم مربوط به ماتریس هاست که تو کتاب پارسه توضیحش هست .
البته تست هایی توی کنکور سراسری بوده که تو سرفصل های این کتاب نیست اون هم مربوط به ماتریس هاست که تو کتاب پارسه توضیحش هست .
۰
ارسال: #۵۲

محسبات عددی
در این زمینه محاسبات عددی یک کتاب معرفی کنید نه چندین کتاب وقت کمه یک کتاب برای کنکور امسال از اول تاپیک تا اینجا چندین کتاب معرفی شده به خاطر همین گیج شدیم کدام را تهیه کنیم ؟
ارسال: #۵۳

(۰۹ مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۸ ب.ظ)alaydyn نوشته شده توسط: در این زمینه محاسبات عددی یک کتاب معرفی کنید نه چندین کتاب وقت کمه یک کتاب برای کنکور امسال از اول تاپیک تا اینجا چندین کتاب معرفی شده به خاطر همین گیج شدیم کدام را تهیه کنیم ؟
سلام دوست عزیز برای اینکه خیلی اذیت نشی بهترین کار اینه که کتابهای پوران پژوهش رو تهیه کنی در تمام دروسی که شما سوال کردی این کتابها خوبه . این کتابها چندین بار تجدید چاپ شده اند یعنی در انها اشکال وحود ندارد و با خیال راحت می توان خواند.
۰
ارسال: #۵۴

پس بلاخره شد کتاب آنالیز عددی بابلیان چاپ پیام نور؟ درسته؟
برای تست نفهمیدم چی میخونید و چی خوبه؟
برای تست نفهمیدم چی میخونید و چی خوبه؟
۰
۰
۰
ارسال: #۵۷

محاسبات عددی
برای گرفتن بهترین نتیجه در این فرصت کم کدام بهتره؟راهیان ارشد یا پارسه؟
ارسال: #۵۸

RE: محاسبات عددی
۰
ارسال: #۵۹

محاسبات عددی
به جز راهیان ارشد و پارسه،کتاب پوران هم به نظر من کامل گفته،لا اقل همه تستهایی که از کنکورهای سالهای قبل دیدم رو پوشش داده ولی یکمی سخت گفته! و باید بیشتر از بقیه کتابها روش وقت گذاشت
۰
ارسال: #۶۰

محاسبات عددی
من از چند نفر شنیدم پوران خوندن از پس تستای کنکور خوب بر اومدن. منم قبلا پارسه داشتم اما الان پوران می خونم. شاید اشتباه کردم کتابمو عوض کردم اما الان راضی ترم.
۰
ارسال: #۶۱

محاسبات عددی
واسه دانشگاه آزاد واسه این درس دوستان چه کتابیرو توصیه میکنید ؟؟؟؟
ارسال: #۶۲

۰
ارسال: #۶۳

محاسبات عددی
بچه ها نظرتون در مورد محاسبات راهیان ارشد یا پارسه چیه ؟یا همون بابلیان؟به نظرتون کدوم واسه آزاد بهتره؟
۰
ارسال: #۶۴

محاسبات عددی
(۲۴ خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: در محسابات عددی،با هر کتابی که شروع می کنید، یک اصل اساسی رو فراموش نکنید: مرور!سلام
ببخشید کتاب دیباگران از کجا میشه پیدا کرد؟
من تو دوران کارشناسی اصلا درس محاسبات نخوندم.
برای ارشد چی رو بخونم بهتره؟
ارسال: #۶۵

(۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ)mansoureh_92 نوشته شده توسط:من فقط راهیان ارشد و خوندم و امسال همه تست های محاسبات و درست زدم(24 خرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۵۰ ب.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: در محسابات عددی،با هر کتابی که شروع می کنید، یک اصل اساسی رو فراموش نکنید: مرور!سلام
ببخشید کتاب دیباگران از کجا میشه پیدا کرد؟
من تو دوران کارشناسی اصلا درس محاسبات نخوندم.
برای ارشد چی رو بخونم بهتره؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close