زمان کنونی: ۰۸ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۰۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

حل التمرین لینز

ارسال:
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۰۲:۱۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ، توسط SarahArshad.)
حل التمرین لینز
دوستان کسی حل التمرین لینز ورژن ۴ رو داره لینک بده؟ یا اگه می دونید کدوم انتشارات داره ممنون میشم منو راهنمایی کنید .البته خودم مهندسی ریاحی مال ناقوس را دارم
ممنون از شما

آیا می دانید تاثیر جمله «این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد» به مراتب بیشتراز جمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد!!!!!!!!!!!!!ا

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Sunshine Off
ارسال:
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۵۵ ق.ظ
حل التمرین لینز
من pdf زبان اصلیش رو اینجا گذاشتم .فارسیش رو سراغ ندارم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Soheil , Sunshine Off
ارسال:
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۱۶ ب.ظ
RE: حل التمرین لینز
(۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  من pdf زبان اصلیش رو اینجا گذاشتم .فارسیش رو سراغ ندارم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سلام . ضمن تشکر خواستم ببینم این حل التمرین ویرایش چهارم کتابه؟
البته من که نتونستم این لینک رو پیدا کنم. نمیدونم کسی تونسته؟ نمیشد یه جای بهتر بگذاریدش.

در ضمن این واژه حل التمرین یه نمه زیادی عربیه!!!Confused یه لحظه فک کردم شاید ویرایش چهارم کتاب لینز به زبان عربیه!!! مثلا" پیتر لینز تغییر ملیت دادهTongueBig Grin

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
 سپاس‌گزاری شده توسط: پشتکار , Sunshine Off
ارسال:
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۱۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ ب.ظ، توسط ف.ش.)
حل التمرین لینز

pass:www.lup.ir
 سپاس‌گزاری شده توسط: SarahArshad , Soheil , Sunshine Off , Payam92
ارسال:
۱۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۴۶ ب.ظ
حل التمرین لینز
لینک حل تمرین پیتر لینز

اگه کسی عضو شد لطفا لینک رو اینجا بگذاره.(لینک حل تمرین نظریه زبانها فقط برای اعضا قابل مشاهده است)
 سپاس‌گزاری شده توسط: SarahArshad , پشتکار , Sunshine Off
ارسال:
۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  

pass:www.lup.ir
دستت درد نکنه و ممنون از توجه ات دوستان یکی از دوستان من کلاس استاد کارگهی برای این درس را می رفت همین گام به گام را به من داد ولی گفتند که مثل اینکه استاد گفته اند این کتابچه خیلی خوب است اما بعضی جاها اشتباهاتی دارد خواستان را موقع خواندن جمع کنید .
گفتم بگویم که برنید نظر استاد چه بوده .
من فکر می کنم تنها حل التمرین باشد چون هر چه در اینترنت هم گشتم همین یود و همین دانلود میشد اگر دوستان دیگر به جز این فایل چیز دیگری را هم یافتند منتظر شر (Share) آنها هستیم .
آفاق جان باز هم ممنون راستی اسمت خیلی دلنشین است. دلم خواست این را بدانی عزیزم.

آیا می دانید تاثیر جمله «این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد» به مراتب بیشتراز جمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد!!!!!!!!!!!!!ا

سپاس‌گزاری شده توسط: ف.ش , Sunshine Off
ارسال:
۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۳:۲۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۸ ب.ظ، توسط Soheil.)
حل التمرین لینز
اینجا چه خبره دوستان!
۴ ۵ نفر از اعضا باسابقه و فعال زیر لینک حل تمرین لینز بحث زبان شناسی راه انداختن!
با عرض پوزش (از اینکه ۲ ۳ روزه دیر به دیر سر میزنم) و شرمندگی(بخاطر پست های مفیدتون و زحمت تایپی که کشیده بودین) همه پست های مربوط به بحث زبان شناسی رو حذف کردم! خودتون رو بذارید جای کسی که اومده تو سایت دنبال حل تمرین و توی کلی پست زبان شناسی شناور شده!!!!!
خیلی جالب بود انقدر سرعت پیشرفت بحث بالا بود که الان به پاک کردنشون نمیرسیدم!!!!

سخته، ولی ممکنه!
 سپاس‌گزاری شده توسط: SarahArshad , saba_1984 , Sunshine Off
ارسال:
۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۰۰ ب.ظ
حل التمرین لینز
دوستان کسی کتاب نظریه سودکمپ رو خونده ؟

تفاوت زیادی با کتاب لینز داره ؟

من مرجع دوره کارشناسیم نظریه سودکمپ ترجمه جلیلی بوده میخوام اگر که از نظر درسی خیلی با لینز تفاوت نداره .فقط برم سراغ حل تمرین لینز.

میشه راهنمایی کنید.

مرسی

مست عشقم ، مست یارم، مست دوست
مست آن یارم که عالم مست اوست
ارسال:
۲۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۲۵ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط:  دوستان کسی کتاب نظریه سودکمپ رو خونده ؟

من مرجع دوره کارشناسیم نظریه سودکمپ ترجمه جلیلی بوده میخوام اگر که از نظر درسی خیلی با لینز تفاوت نداره .فقط برم سراغ حل تمرین لینز.

میشه راهنمایی کنید.

مرسی
در مورد کتب مرجع نظریه اینجا بحث شده:

سخته، ولی ممکنه!
 سپاس‌گزاری شده توسط: saba_1984 , Sunshine Off
ارسال: #۱۰
۲۱ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۲۵ ق.ظ
حل التمرین لینز
کسی از دوستان این حل التمرین رو تونست دانلود کنه؟ مربوط به چاپ چهرم هست یا همون قبلی است؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
ارسال: #۱۱
۲۴ مهر ۱۳۸۹, ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط:  دوستان کسی کتاب نظریه سودکمپ رو خونده ؟

مرسی

نه تفاوت چندانی نداره من کتابشو دارم.برای من فهمش راحتر از سودکمپ بود و درباره خاصیت بستاری زبانها و مسائل مربوط به ماشین تورینگ بهتر توضیح داده.
اگه رو حل تمرینهاش کار کنی(البته اگه در فهم مفاهیم نظریه زبان سودکمپ مشکلی نداشته باشی) مثل اینکه خود کتاب رو با همه نکاتش یه دور خوندی.
موفق باشی.

*آنچه سرنوشت مان را تعیین می کند ، شرایط زندگی نیست بلکه تصمیم های ماست.*
 سپاس‌گزاری شده توسط: saba_1984 , Sunshine Off
ارسال: #۱۲
۲۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۵۸ ق.ظ
حل التمرین لینز
در اینکه کتاب لینز کامله شک نکنید دوستان لذا توصیه بنده این کتاب رو با تمریناتش اگه تونستید تا کنکور تموم کنید و دور کنید بعد برین سراغ مراجع دیگه روی تمرینات این کتاب فکر کنید تا جایی میتونید حل کنید و حل تمرین هم که داره خلاصه بعد از خوندن هر فصل و حل تمرینات تازه میفهمید چقدر این درس شیرین و جذابه همین کافیه برای کنکور این ۹۰ درصد سوالات ده درصد باقی مونده بستگی به طراح داره شاید بشه شاید نشه کتاب های تست رو هم بخونید نه سود داره نه ضرر اما خوب چند تا نکته بدرد بخور از توش در میاد اما تا لینز رو با تمرینات تموم نکردید سراغ هیچ منبعی نروید
دوستانی که موافقند لبخند بزنند

منم آن بیدل شیدا و غمش هست هویدا به دو چشمان همیشه تر
و پیداست درون دلم آشوب و چه رسواست، دریغا...
 سپاس‌گزاری شده توسط: SarahArshad , Raman , Sunshine Off
ارسال: #۱۳
۲۸ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۰۱ ب.ظ
حل التمرین لینز
ببخشید این لینک که گذاشتین، فایل خود کتاب اصلی لینز است یا فقط حل تمرینه؟
چون از dial up استفاده می کنم میپرسم.

من خود کتاب اصلی لینز رو به زبان انگلیسیش می خواستم. داریدش؟
میشه لینک دانلودش رو بگذارید؟
واقعا ممنون میشم

اینجا همه هر لحظه می پرسند :
ــ« حالت چطور است؟»
اما کسی یکبار از من نپرسید:
ــ« بالت ...»

*قیصر امین پور*
ارسال: #۱۴
۲۸ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۱ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط:  ببخشید این لینک که گذاشتین، فایل خود کتاب اصلی لینز است یا فقط حل تمرینه؟
چون از dial up استفاده می کنم میپرسم.

من خود کتاب اصلی لینز رو به زبان انگلیسیش می خواستم. داریدش؟
میشه لینک دانلودش رو بگذارید؟
واقعا ممنون میشم
خود کتاب لینز اینجا هست:

سخته، ولی ممکنه!
ارسال: #۱۵
۲۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۰:۰۵ ب.ظ
حل التمرین لینز
اون لینک حل تمرینه.

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه زبانها و ماشینها (پیتر لینز) نگارش پنجم sina_r11 ۱۳ ۲۶,۵۸۰ ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Z78khosrow_kh
Wink دانلود نظریه زبانهای پیتر لینز ویرایش ۵ + حل armin.sheikh ۵ ۱۲,۲۴۴ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: gillda
  تمرین کتاب پیتر لینز farid999 ۲ ۳,۴۳۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: farid999
  سوال نظریه پیتر لینز ویراست ۵ فصل دوم بخش اول Ahmadreza9 ۰ ۱,۳۹۳ ۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Ahmadreza9
  رسم dfa برای زبان زیر (تمرین ۶ کتاب لینز فصل دوم ) MBe ۱۰ ۸,۹۹۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: signal_micro
  سوال ۸ فصل دوم کتاب لینز alireza01 ۳ ۲,۸۸۵ ۱۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Jooybari
  حل تمرین کتاب لینز-بخش ۲-۲ hp1361 ۲۳ ۱۲,۳۷۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: ymgh96
  نوشتن عبارت منظم از روی ماشین با چند final state (تمرین ۱۳ فصل ۳ لینز) m-kafiyan ۶ ۶,۳۱۴ ۰۱ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Jooybari
Wink حل یکی از سوالت کتاب لینز saberz ۱ ۱,۴۱۳ ۱۵ آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: saberz
  درخواست ویرایش پنجم کتاب لینز (انگلیسی) Hera ۳ ۴,۵۸۷ ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Hera

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close