زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۱:۳۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ق.ظ)mamat نوشته شده توسط: من که ثبت نام کردم همچین چیزی ندیدم. یک لینک گذاشته بودن که بعد عبارت دانشگاه ازاد رو نوشتم وجستجو کردم بعد از باز شدن لیست دانشگاه آزادها رو به تفکیک واحدها کد زده بودند از اونجا من کد مربوط به دانشگاه آزاد تبریز رو انتخاب کردم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این پایین هم لیست دانشگاه ازادها رو بعد جستجو گذاشتم
(۲۸ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۲ ق.ظ)Complement نوشته شده توسط: نگران نباشید! چنین امکانی هست!
شما در بار اول ثبت نامتون رشته مهندسی IT به عنوان رشته اصلی انتخاب کردید و الان قصد دارید در رشته مهندسی کامپیوتر هم ثبت نام کنید، خب شما باید یک کارت دوم تهیه کنید و از لینک زیر اقدام به ثبت رشته دوم کنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعد از انتخاب و ثبت رشته مهندسی کامپیوتر بصورت خودکار توسط سیستم مهندسی IT به عنوان شناور و مهندسی کامپیوتر به عنوان رشته اصلی جایشان عوض خواهد شد. ضمنا شما میتونید کارت علاقه مندی خودتون رو هم از طریق همین لینک بالا ثبت کنید، فقط توجه داشته باشید که باید با مشخصات قبلی خودتون که در انتهای ثبت نام قبلی گرفتید وارد بشید.
موفق باشید؛
یک سوال کوچولو.
در کارتی که صادر شده در بند ۱۶ مربوط به علاقمندی به شرکت در المپیاد علمی و دانشجویی، باید زده باشه نیستید، درسته؟
یعنی بعدا می خوام انتخاب رشته کنم.
سلام
دوستان بنظرتون منی که الان ترم ۲ کارشناسی ناپیوستم تموم شده و هنوز ترم ۳ و ۴ مونده تو دفترچه ثبت نام چی باید بزنم؟شاید دوستم ترم ۳ معدلش از من بیشتر شد و کلشم بیشتر شد و اومد شد شاگرد اول؟کسی که در این زمینه اطلاع داره جواب بده؟خیلی فکرمو مشغول کرده...اصلا منی که کارشناسی ناپیوسته هستم کدوم معدلم رو باید وارد کنم؟ممنون میشم جواب بدید...
شما باید معدل تعداد واحدهای پاس شده رو واسه امسال در فرم ثبت نام بزنید
موقع ثبت نام تازه ترم ۳ هستی و باید معدل تعداد واحد های پاس شده ۲ ترم قبلت رو بنویسی،
استفاده از سهمیه هم موقعی هست که کنکور رو میدی و اگه مجاز شدی می تونی فرم سهمیه رتبه اولی رو ببری دانشگاهتون (اداره کشاورزی سابق) و تائید کنند و بفرستی واسه سنجش.