(۲۵ اسفند ۱۳۹۸ ۰۲:۰۳ ق.ظ)BBumir نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۲۵ ب.ظ)ilas نوشته شده توسط: الان اساتیدش کیا هستند و چطوره خوبه در کل؟
سلام، من همشونو نمیشناسم ولی دکتر شریفی، دکتر مطهری، دکتر رُهبان، دکتر کوهی و دکتر ربیعی میدونم یا از قبل بایو کار میکردن یا درسای تخصصی گروه بایو رو ارائه میدن. البته این اساتید از دانشکده کامپیوترن، یه تعداد دیگه از اساتید از دانشکده برق و ... هستن که فک کنم بشه باهاشون پایاننامه برداشت و درسهای تخصصی رو ارائه میدن.
خوب بودنش بستگی به علاقه داره و نظر شخصی. از لحاظ توانمندی اساتید به نظر من خوبن.
اهان
خیلی ممنون جواب دادین
خوب با فرض علاقه به بیو....
از این نگاه که سعی میکنن اذیت کنن یا نه؟
مثلا دکتر کوهی رو میگن اذیت میکنه و لج میکنه کلا و دکتر مطهری رو هم راضی نیستن میگن کاری باهات نداره....البته من خیلی سطحی شنیدم شاید هم کاملا غلط باشه
یا مثلا دکتر ربیعی از دانشوهاشون خیلی کار میخاد اما از طرفی با دانشجو خوبه...راستی حقوق میده اینجا یا فقط بچه های گرایش های دیگش رو ؟
شریفی و رهبان رو نشنیدم چیزی البته
.در کل جوی که بین اساتید این گروه هست منظورمه؟
و اینکه اگر دانشجوی غیر شریفی باشیم قبول میکنن یا نه هر کدوم؟
مثلا من از کارای هوش دکتر سلیمانی خوشم میومد اما میگفتن غیر از شریفی قبول نمیکنه اصلا...
و اینکه یه سوال دیگه...کلا کسایی که رفتن بایو راضین یا پشیمون که هوش رو نرفتن؟----به فرض اینکه رتبه اجازه بده----
و اوضاع اپلایشون نسبت به بقیه گرایش ها بدتر که نیست ؟
ببخشید من سوالاتم زیاد شد اگر مقدوره جواب بدین.
مرسی مرسی