زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۳۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
کلاً انجمن مانشت دیگه مثل قبل نیست و خیلی خیلی ضعیف شدن بچهها در اشتراک اطلاعات، مخصوصاً در کنکور دکتری.
من رتبهام ۴۴ شده، گرایش هوش مصنوعی.
تخصصی ۲۸ درصد
استعداد ۳ درصد
زبان ۸۱ درصد
تراز ۴۵۰۰/
امیدواریم به حدنصابها و مصاحبههای امسال ?
(۱۲ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ)q88lp نوشته شده توسط: سلام
کلاً انجمن مانشت دیگه مثل قبل نیست و خیلی خیلی ضعیف شدن بچهها در اشتراک اطلاعات، مخصوصاً در کنکور دکتری.
تخصصی ۲۸ درصد
استعداد ۳ درصد
زبان ۸۱ درصد
تراز ۴۵۰۰/
امسال ترازها نسبت به رتبه ها خیلی مقدارش زیاد شده. انگار رقابت جدی تر بوده. قبلا رتبه های ۴۰ به بالا ترازهای کمتر از ۴۰۰۰ داشتن!
(۱۲ شهریور ۱۳۹۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ)cpt.mazi نوشته شده توسط:
(12 شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۴ ق.ظ)q88lp نوشته شده توسط: سلام
تخصصی ۲۸ درصد
استعداد ۳ درصد
زبان ۸۱ درصد
تراز ۴۵۰۰/
امسال ترازها نسبت به رتبه ها خیلی مقدارش زیاد شده. انگار رقابت جدی تر بوده. قبلا رتبه های ۴۰ به بالا ترازهای کمتر از ۴۰۰۰ داشتن!
اتفاقاً جدیت رقابت بخاطر کرونا کم شده بود. اما سوالات ساختمان و الگوریتم خیلی آسون بود امسال. تو گرایش هوش اینجوریه بیشتر و رتبه ۲ ترازش به ۷۵۰۰ رسیده با ۶۰ درصد تخصصی که تا جایی که من اطلاع دارم تو همه گرایشها و سالهای اخیر این درصد یه رکورده واسه خودش. تو نرم افزار و معماری فکر کنم رتبههای تکرقمی هم حتی بیشتر از ۶۰۰۰ و خوردهای نشده ترازشون.