(۲۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۳۵ ق.ظ)azizehmah نوشته شده توسط: نیازمند منابع مهندسی کامپیوتر برای کنکور ارشد هستم توی این همه منبع سردرگمم کمکم کنیدمنابع معرفی کنین در همه دروس متوسط و روبه ضعیفم
زبان: زیرذرهبین
ریاضی عمومی: ریاضی عمومی ۱ و ۲ آقاسی (برای پایه متوسط رو به بالا)، ریاضی عمومی ۱ و ۲ نیکوکار (برای پایه متوسط رو به پایین)، حذف (برای پایه ضعیف)
ریاضی گسسته: گریمالدی چهارجلدی انتشارات فاطمی (برای پایه متوسط رو به پایین)، گسسته پوران (برای پایه متوسط رو به بالا)
آمار و احتمالات: پارسه محسن طورانی
معادلات: خودم حذف کردم برا همین نمیدونم!
ساختمان داده و الگوریتم: در صورتی که وقت داری CLRS + پوران، اگه وقتتون کمه فقط پوران، اگه وقتتون خیلی زیاده ۶۰۰ مسئله رو هم بهش اضافه کنید
نظریه زبان: اگه وقت دارید نظریه شاپوری، اگه وقت ندارید ولی پایهتون متوسط رو به بالاست پارسه (دکتر نوراله)
شبکه: اگه وقت دارید شبکه کروس راس + حل تمرین و جزوات راهیان ارشد اگه وقت ندارید جزوات راهیان ارشد
مدار منطقی: اگه وقت دارید نصیر (دکتر اجلالی) اگه وقتتون کمه پوران
معماری: پوران
سیستم عامل: اگه وقت دارید سیستم عامل پارسه (حقیقت) اگه وقتتون کمه پوران
پایگاه: پارسه
کامپایلر: پوران (فردین شاپوری)
هوش: راهیان ارشد
پ.ن: من برا اکثر درسا حداقل دو سه تا کتاب تهیه کردم و هرکدومو تا حدودی مطالعه کردم، از این رو شک نکنید که بهترین گزینهها همینا هستن. زیاد هم خودتونو با منابع درگیر نکنید. وقتی میبینید رتبه یک پارسال یه چیزی معرفی کرده و رتبه دو یه چیز دیگه معرفی کرده نشون میده که جفت منابع خوب هستن و شما میتونید با هر کدوم نتیجه مطلوبو بگیرید. و البته نشون میده که منبع تا یه حدی مهمه، موفقیت رتبههای برتر بیشتر به تلاش و هوششون بر میگرده!