نقل قول: یه سوال: طبق بررسی تست های سال های گذشته درس آمار و احتمال( که ابتدای کتاب آقای طورانی نوشته شده )در کنکور مهندسی کامپیوتر از ۵ تا تست، ۴ تا از توزیع نمونه ای و برآورد طرح شده و یک تست از مابقی فصول . به نظرتون عاقلانه نیست فقط همون فصل توزیع نمونه ای و برآورد رو بخونیم ؟ اصلا میشه بدون خوندن فصل های قبلی یه سره سراغ این فصل رفت؟ نظرتونو بگین ممنون می شم .
البته این حرفی نیست که ۱۰۰% درست باشه ولی معمولا ۲ فصل آخر تعداد سوالاتش خیلی زیاده که متاسفانه برای حلش باید به مطالب فصل ۲ و۳ هم مسلط باشی. برای همین لازمه که اون فصلها خونده شه!
من پیشنهاد می کنم که فصل ۲ و ۳ رو خیلی کلی و یک بار بخونید و مطالب مهم رو از روش در بیارین ولی تمرکز اصلیتون رو روی فصلای ۴ و۵ بذارین و تست زیاد از اون فصلها حل کنید.
(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ)ss252 نوشته شده توسط: خیلی خوشحالم که دانشگاه آزادیها دارن اثبات می کنن که چیزی از بقیه کم ندارن .من هم دانشگاه آزادی بودم . از صمیم قلب برای luna آرزوی موفقیت می کنم.
خیلی ممنون! منم وقتی اولین بار خوندم که شما دانشگاه آزادی هستین و رتبتون انقدر خوب شده واقعا خوشحال شدم. واقعیت اینه که من به شخصه توی دانشگاه آزاد بچه های خیلی خیلی فعال و قوی ای رو دیدم که حتی تو لیسانس مقاله هم می دادن و این بهم ثابت کرد که برای موفق بودن باید اول از همه پشتکار و اعتماد به نفس داشته باشین و بخواین که به هدفتون برسید بعد از اون می تونین خیلی از مشکلات رو حل کنید.