(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ ب.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: با سلام. من بهمن ۹۴ از پایان نامه ارشدم در دانشگاه آزاد دفاع کردم. رشته ام معماری کامپیوتر هست. استادم میگفت کارم درحد اکسپت مقاله آی اس آی هست ولی من با توجه به ایرادهایی که در کار خودم میدیدم علاقه ای به ادامه کار نداشتم و فقط یه مقاله فارسی دادم. متن مقاله و تمام نمودارها رو هم در اختیار استادم قرار دادم. استادم با یه تغییراتی مقاله رو در یکی از ژورنالهای آی اس آی اشپرینگر به چاپ رسونده البته طبق مقررات دانشگاه اسم من رو هم به عنوان نویسنده اول آورده اما مشکلی که دارم اینه که در پایان مقاله که بیوگرافی نویسندگان رو ذکر کرده مشخصات محل تحصیل و ... من رو کاملا اشتباه نوشته (بااینکه محل تحصیل کارشناسی من رو می دونست). از طرفی حتما یه آدرس ایمیل ساختگی موقع سابمیت مقاله برای من ثبت کرده و من الان به مدارک پذیرش مقاله دسترسی ندارم البته خودش میگه برای من ایمیل ثبت نکرده ولی فکر نکنم چنین چیزی ممکن باشه. دوتا سوال دارم:
۱. اگه با سردبیر مکاتبه کنم و مشکلم رو بگم امکان داره مدارک داوری مقاله رو برام بفرستن بدون اینکه استادم رو مطلع کنن؟ اصلا نمی خوام با استادم درگیر بشم چون دارم پروژه هایی کار می کنم که از طرف استادم معرفی شدم. فقط می ترسم در آینده تو پروژه های بزرگتر یه امتیاز مثبت باشه برام و برای همین می خوامشون. واقعا فکر نمی کردم اکسپت بشه وگرنه خودم ادامه میدادم آخه بدون اشکال نبود و منم فکر میکردم مقالات آی اس آی خیلی معتبر و بدون اشکال هستن
۲. باتوجه به اینکه مقاله فعلا فقط بصورت آنلاین روی سایتشون قرار گرفته اگه باهاشون مکاتبه کنم اصلا امکان تصحیح قسمت بیوگرافی بدون اینکه استادم مطلع بشه وجود داره؟ و اصلا این قسمت چقدر مهم هست؟ مثلا اگه بخوام از مقاله تو فرصتهای شغلی که برام پیش میاد استفاده کنم چون قصد ادامه تحصیل ندارم. یعنی چطوری ثابت کنم مقاله مال منه آخه کسی نمیاد مقاله فارسی و متن پایان نامه و مقاله انگلیسی رو باهم مقایسه کنه و منم که حتی مدارک پذیرش مقاله رو ندارم
اصلا فرضِ مسأله اشتباه هست. مقالهی آکادمیک توو پروژهی بزرگتر به چه درد میخوره؟ مگه اینکه توو واحد ریسرچ گوگلی ماکروسافتی جایی دارید کار میکنید، و الا حتی این شرکتها هم واسه مهندسهای کامپیوترشون به مقاله نگاه نمیکنند.
حالا چرا همین مشکل رو با استادتون در میون نمیذارید؟ بگید مقاله لازمتون شده و ایمیل رو فوروارد کنه، یا اگه هنوز نسخهی نهایی نیست ایمیل بزنید درست کنند. اگه کل مسأله همینی هست که گفتید باشه، هیچ دلیلی نداره مخالفت کنه. به هر حال اگر ایمیل بزنید حتما با corresponding author که استادتون باشه هماهنگ میکنند و ازش سوال میپرسند، و الا هر کسی میتونه ایمیل بزنه بگه من فلانی هستم، فلان قسمت از مقالهم رو درست کنید.
در نهایت هم اینقدر زود قضاوت نکنید که "حتما یه ایمیل ساختگی برای من ثبت کرده"، شاید واقعا ایمیل نخواستند. از این سمت به قضیه نگاه کنید که زحمت کشیده یه مقالهی چند صفحهای براتون نوشته و اسم اول هم شدید، حالا این وسط یه اشتباهی کرده شاید قسمت بایوگرافی رو از یه جایی تمپلیتی چیزی گذاشته بوده فراموش کرده تغییر بده. هر چند که حتما موقع سابمیت مقاله باید به شما اطلاع میداد و اگه اطلاع نداده، اخلاق آکادمیک حالیش نیست. اصلا تا تمامی کسایی که اسمشون توو مقاله هست، نسخهی نهایی رو تأیید نکنند، مقاله نباید سابمیت بشه.