(۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (20 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: البته میدونید که کار این موسسه ها کاملا غیرقانونیه!
چی غیر قانونیه خواهش چیزی نمی دونید نگید
مطمئن باشید در مورد آزمونهای مایکروسافت من از شما خیلی بیشتر اطلاعات دارم
آزمون دادن به هر نحوی از داخل ایران غیر قانونی هست.
باشه شما مدیر شبکه خوبه ، شما منظورتون از غیر قانونی بودن چیه اینکه شرعی نیست یا اینکه مدرکش اصل نمی شه نمی دونم والا منظورتون چیه اگه غیر شرعی که واقعا حرفی برای گفتن ندارم اگه اونجوری باشه باید کلا کامپیوترو بزاریم کنار چون همش غیر قانونی اومده دست ما اول باید می رفتیم از مایکروسافت اجازه می گرفتیم بعد می اومدیم از ویندوزش استفاده می کردیم یا اگر منظورتون اینه که مدرکی که می دن اصل نمی شه خدمت شما عرض کنم که درسته میابر می رین و باید یه آدرس خارج از ایران داد و بعد از اونجا مدرک به دست ما برسه ولی خوب اینکه نشد غیر قانونی اگه خیلی قانون مند هستید برید دوبی هزینه کنید با خیال راحت آزمون بدید مدرک هم بگیرید تشریف بفرمایید کشور عزیز ایران چون به اشخاصی مثل شما نیاز داریم شدیدا .....
دوست من این مسیری که شما الان داری میری رو بنده ۸ سال پیش رفتم.
غیرقانونیه. شما اگه جرات داری در قسمت آدرس بنویس ایران. کلا بلک لیست میشی میره پی کارش. بعدا هم جایی نمیتونی ادعا کنی دوبی امتحان دادی چون در پاسپورتت مهر نخورده.
این موسسات هم که شما خیلی دوسش داری اصلا بهت نمیگن کدوم تست سنتر بودی. چون خود اون تست سنتر هم درش تخته میشه
در ضمن از اونجایی که هر کی میتونه جای هرکی در ایران امتحان بده دیگه اعتباری برای این مدارک باقی نمیمونه.
کافیه یکم بیشتر پول بدی تا خود صاحاب سایبرتک(!) بیاد جات امتحان بده! البته سایبرتک هم که بین مدیراش دعوا شده نصفشون رفتن کندو و در سایتشون همش دارن همدیگه رو خراب میکنن