(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۰ ب.ظ)Sepideh96 نوشته شده توسط: باسلام
دوستان من تا جاییکه فهمیدم فاند گرفتن از دانشگاه هایی غیر از تهران و شریف سخت هست و مجبوری مقاله های خوب زیاد کار کنی.
علاقه خودم به نرم افزاره ولی میخوام الگوریتم و محاسبات تهران و شریف رو بزنم تا شاید بتونم تو این دانشگاه ها قبول بشم بعدش بتونم با اساتید صحبت کنم پایان نامه و بعضی دروسم رو با گروه نرم افزار بردارم (علاقه ای به خوندن الگوریتم و محسابات ندارم فقط بخاطر دانشگاهش میخوام اینکارو بکنم)
و اگر بخوام نرم افزار رو در دانشگاه دیگه ای بخونم احتمالا بتونم نرم افزار بهشتی یا علم و صنعت رو بیارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که اینکاری که میخوام انجام بدم درسته یا نه؟
توی شریف در خصوص پروژه معمولا همکاری می کردند (البته اون زمان ما)، حتی استادایی هستند که پروژه بینابینی کار کنند یعنی بین الگوریتم و نرم افزار. زمان ما چند نفری هم با استادای نرم افزاری پروژ] برداشتند. اما خب مسئله ای که هست دوره ارشد زیاد طولانی نیست که بخواید هم دروس الگوریتم بگذرونید هم نرم افزار. کلاً ۷ درس باید طبق آیین نامه اخذ کنید (اگر بخواید بیشتر هم می تونید بردارید ولی خب کار سختی میشه). اگر رشته الگوریتم برید دروس اجباری الگوریتم رو باید بردارید که حداقل ۴ تا زمان ما بود. ۲ درس رو هم می شد از نرم افزار برداریم الان هم فکر کنم قانون همینطوری هست:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با این اوصاف، اگر پروژه غیر الگوریتمی بردارید دروس الگوریتمی احتمالا کمکی بهتون نمی کنن ولی باید بگذرونید. بالتبع دروس نرم هم برای کمک به پروژتون نیاز دارید و این شاید کارو سخت کنه. مسائل فرعی دیگه مثل ارائه ۱ بار دروس در هر سال (معمولاً)، تداخل امتحان، کلاس و ... هم شاید برای دروس نرم افزاری مورد نظرتون با دروس اجباری الگوریتمی پیش بیاد.
به نظرم اگر پروژه بینابینی مثل حوزه model checking می خواید کار کنید بد نیست به الگوریتم شریف فکر کنید ولی اگر صرفاً پروژه نرم افزاری می خواید کار کنید مسائل خودشو داره.