(۰۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۶ ب.ظ)majidnourirad10 نوشته شده توسط: (07 تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق.ظ)sina72 نوشته شده توسط: اقا پرسیدم گفت میشه تمدید کرد
سلام اگه دفترچه پست کردین و مثلا اعزام تون میاد ۱/۴ یا ۱/۶ یا ۱/۸ هم میشه تمدید کرد و هم میشه اصلا نرفت!!
اگه نرید بعد از برگه ی سبزی که اولین بار پستچی مباره دم خونه ی شخص ، بعد از گذشتنه تاریخه اعزام ، برگه ی قرمز میاد که یعنی اخطار و این که چرا نیامده اید .
دیر رفتن باعثه ۳ ماه اضافه دفترچه ای میشه که البته توی سربازی اگه سربازه خوبی باشیم (رضایت فرمانده ) و شانس هم داشته باشیم ، در مناسبت های مهم ، مثل ۲۲ بهمن ، ۳۱ شهریور و... اخبار اعلام میکنه که اضافه خدمت ها بخشیده میشه و ...
یک راهه راحت تر اینه که مثلا اصلا دفترچه ای پست نکنین تا اضافه هم نخورین ،
یک راه هم اینه که برید خدمت و وسط اش هر وقت نتایج اعلام شد برین دانشگاه که این جوری در زمان صرفه جویی میشه و هر وقت ارشد رو تموم کردین حداقل ۱ ماه اش رو کمتر میرین ( چون قبلا رفتید)
البته این ها ماله ۵ ساله پیش بودن...شاید الان یک کم تغییر کرده باشن .
موفق باشین
اولا دیگه برگه سبز نمی اد دمه خونه با پست
همون وقتی که میری پلیس +۱۰ بت می دن !!!
بعدش غیبت ۱ روز ام کنی
حد اغل ۶ ماه بت اضاف می زنن
بعدش تو ۹۹ درصد وقتی می خوای پلیس +۱۰ اقدام کنی
همون موقع می پرسی که تاریخ اعزام کی می افته درستشو می گن
می تونی وقتی بفرستی ۸/۱ بیفته به تمیدید لازم نباشه
معمولا تو بیشتر اوقات نظام وظیفه اطلاعیه می ده برا مشولانی که کنکور ثبت نام کردن
و منتظر اعلام نتایج یا جواب قبولی یا ثبت نام در دانشگاه هستند
این دسته میتونن اعزامشون رو تمدید کنن ...البته هیچ چیز قطعی نیست در رابطه با تمدید
بعدش من یک توصیه اکید می کنم خدمت دوستانی که اعزامشون قبل مهر افتاده ولی می خوان دانشگاه برن
تا اوونجایی که می تونن سعی کنید اعزام نشن چون اصلا به نفعشون نیست
برای این که اگر وسط آموزشی ترخیص شن دوباره باید آموزشی رو برن
و حتی تحت شرایطی شاید اوون چند روزی که تو آموزشی بودن جز خدمتشون حساب نشه ! ! !
بعشدم کلا تو پادگان آموزشی رفتن بعدش بیرون اوومدنش دست خودنون نیست
حتی برای ثبت نام تو دانشگاه هم بعضی وقتا ازیت می کنن
(۰۹ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۱۱ ق.ظ)marziye.sf نوشته شده توسط: سلام دوستان
میخواستم بپرسم بهترین آزمون آزمایشی برای کدوم موسسه هست ؟
و اینکه من کارشناسی کامپیوتر نخوندم برای خوندن ارشد فرقی نداره با چه ترتیبی شروع به خوندن کنم؟یا اول باید درس خاصی رو خوند بعد رفت سراغ بعدی؟
ازمون ازمایششی تو ارشد مثل کارشناسی نیست که خیلی بشه روش حساب باز کرد
به نظر من بهترین نداره ...ولی اگر م خوای شرکت کنی باید اونو شرکت کنی که بیشترین جامعه امارو رو داره ! ! !
تو این چند سال بیشترن فکر ازمونی بود که پارسه با مهستان مشترک برگزار کردن
(۰۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ب.ظ)amir95 نوشته شده توسط: دوستان اگه ترم پاییز فارغ التحصیل بشیم میتونیم بریم خدمت و مرخصی بگیریم برا کنکور؟ که چند ماه سربازی کم شده باشه یا اینکه از اون فرصت یک سال از فارغ التحصیلی استفاده کنم ؟
وقتی خدمت بری دیگه معلوم نیست برات چه اتفاقی می افته
اگر می خوای ارشد بخونی با قدرت بشین درس بخون و بعد از کنکور دفترچه بفرست
سرباز ماهی ۱ روز مرخصی داره و نهایتا ۳۰ روز تشویقی در کل ۲ سال
فقط وقتی جای دور بیفتی نسبت به محل سکونت و یا جای محروم و سخت باشه جات
شاید مرخصی اضافه تر شه ... کلا خدمت بری وقت برا درس خوندن نیست ! !فقط ممکنه بعضی آ از قانون تعلیق اضافه کنن
یعنی چند ماهی وسط خدمت خدمت نرن ...اوونم برا کنکور نمی دن ...برا کسایی که بیماری خاصی دارن یا می خوان عمل جراحی شن
و یا مسایل خانوادگی حاد