مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
از این لینک منابع ارشد رو میتونین انتخاب کنید۶///شماها که زود شروع کردین، پک رتبه برتر خیلی خوبه به نظرم...
برای درس هایی که ضعیفید یا یادتون رفته از کانال رایان آزمون میتونید ویس اساتید خوب کنکوری رو دانلود کنید و الکی پول پا کلاس آنلاین و حضوری ندین ..
اگه درسی رو هم نمیفهمید زود دلسرد نشین ولش کنین ..تو دور اول شاید فقط ۲۰ درصد متوجه بشین..تازه وقتی احساس میکنین فهمیدین میرید سراغ تستا نمیتونین تستا رو بزنید ..بازم درلسرد نشین...عمیق بخونین و تا مطلبی رو نفهمیدین رد نشین..من خودم بعضی تست هارو پاسخ بچه های مانشت رو بیشتر از کتاب متوجه میشدم چون اونا مثل من فکر میکنن..پس زیاد سرچ کنین...
اگه یکی بهتون گفت از الان داری برای ارشد میخونی؟!!! این حرف به آدم اینو تلقین میکنه که زود شروع کردم پس وقت برای تلف کردن زیاد دارم..و انگیزه ارادتون ضعیف میشه و یهو چشم باز میکنین میبینید بعضیا که دیرتر شروع کردن ازتو جلو زدن پس اولا به کسی نگین داری برا ارشد میخونین و اگه گفتین ازش نظر نخواین و کار خودتونو بکنین..فرض کنین طرف دشمنتونه و دوست نداره پیشرفتتونو ببینه پس حرفش نباید روتون تاثیر بذاره...همیشه پیش بینی اتفاقات رو بکنین مثلا بیماری..خواستگار
...سفر ..مهمون ناخونده
..کمک مادر و پدر..پس وقت زیاد که ندارین هیچ کمم دارین...به این فک کنید کار با ارزشی دارین انجام میدین..زیاد نخوابید از تکنولوژی فاصله بگیرین و پیاده روی روزی ۲۰ دقیقه نه بیشتر که خسته بشین تو وقتایی که احساس میکنید دیگه نمیکشین داشته باشین خیلی ذهنو باز میکنه..برای تفریح یا تنفس در هفته یک نصف روز رو حتما داشته باشین تا نبرید..با دوستاتونم نباشید بیشتر تنها باشین تا ذهنتون استراحت کنه..یه جایه معنوی یا کوه خیلی خوبه...شما میتونید چون قبل شما تونستن...دروس ریاضی رو وقتی خیلی انرژی دارین بخونین درسایی مثل کامپایلر هوش و درسایی که راحته بذارین برای آخر وقت..زبان رو به هیچ عنوان به هیچ عنوان حذف نکنید..
چیزایی رو گفتم که اگه یکی دلسوز، اول تابستون۹۶ بهم میگفت نتیجه کنکورم به یقین تک رقمی بود..