(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۵۳ ب.ظ)Seza نوشته شده توسط: (08 اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۵۱ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: دوستان من الان که تست ها رو نگاه کردم
۲۰ درصد تخصصی زدم
۱۰درصد هوش
۰درصد زبان
به نظرتون امیدی هست؟؟؟؟
بستگی ب بقیه دوستان داره
اینکه شبیه اقای fot30 چن نفر جلومون باشه که تخصصی بالای ۵۰ درصد زدن
عاقا من فقط میدونم ساختمان و الگوریتم یک غلط زدم
سیستم ۲ تا زدم و جفتش غلط کاش دستم میشکست نمی زدم
من اصلا تهدیدی برای رتبه شما ها نیستم
نگران من نباشید
من تمام نقطه فوتم ساختمان و الگوریتمهه
تو باقی درسا عادی ام
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ب.ظ)mohammadtaheri304 نوشته شده توسط: (08 اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۵۸ ب.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: (08 اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۱۲ ب.ظ)mohammadtaheri304 نوشته شده توسط: من به سوال ۴۵ شک دارم. من زدم ۲ .
آخه فقط یه تراکنش بعد چکپوینت داره ثبت میشه که باید دوباره انجام بشه.
کسی ایدهای داره؟
سوال ۳۸ و ۴۱ هم به نظرم اشتباه پاسخش
سوال ۲۳ رو کسی میتونه بگه چرا؟ ؟؟؟؟
فک کنم سوال ۵ و ۱۴ هم غلطه. کسی ایدهای داره؟؟؟
سوال ۱۴ رو تاپیک های قبلی توضیح دادم
بازم میگم
این مسئله پیدا کردن مولفه قویا همبند ماکزیمم هستش،با اجرای دوبار الگوریتم پیمایش عمقی بدست میاد.
گزینه یک هم صحیحه
اما سوال ۵
یکی از مرموز آرین سوالات این کنکور بوده ک همچنان ناشناخته است برای من
آخه گفته گراف جهتدار هست (رابطهی آشنایی جهتدار هست) در نتیجه برای حلش حتما باید به صورت صریح و یا ضمنی توپولوژیکال سورت انجام بدی
یه جورایی به این اشتباه میرسم که الگوریتم مرتبسازی با زمان زیر از O(nlgn) وجود داره
من متوجه مرتب سازی توپولوژیک و جهت دار بودن نشدم ،
ولی در حالت کلی یکی از کاربرد های این مسئله مولفه های قویا همبند اینه ک برخی گره ها در شبکه باهم در ارتباط هستند ، اگر به یک گره از این مولفه های در یک مجموعه اطلاعات داده بشه باقی اعضا متوجه میشن،
نحوه بدست آوردن مولفه قویا همبند اجرای دوبار پیمایش عمقی هیتش،بار اول به صورت عادی، بار دوم به ترتیب دیده شدن رئوس در مرحلهی اول
به ترتیب برعکس،
اگر منظورتون گراف DAG هستش،ک مولفه های همبند قویش به تعداد گره ها هستش و درست هم هستش.
در ضمن مولفه قویا همبند یک گراف در گراف جهت دار معنا پیدا میکن ششه.
اگر توضیح اضافی برا اقناع بیشتر نیاز دارید
تماس بگیرید یا حضوری با رسم شکل توضیح بدم براتون دیگه تمام سو تفاهمات برطرف بشه