در کل خوندن سیستم عامل ربط داره به رشته ای که انتخاب میکنین،اگر نرم که ضریبش ۴ هستش و اگر IT ضریبش ۱ .براساس اهمیت و مهمتر وقت،باید یا تنن بام ترجمه حقیقتو بخونین که مرجع هستش یا اینکه سیستم عامل جدید پارسه.
من تا حالا که تقریبا هفت فصل از کتاب جدید سیستم عامل حقیقتو (سیستم عامل با رویکرد حل مساله)خوندم فکر کنم واسه ارشد کتاب کنکوری (نه مرجع)نباشه که کاملتر از این باشه.پورانو هم نگاه کردم اما در تمام جنبهها کامله جدید حقیقت.البته اینم باید گفت که مطالبی در کلاس درس گفته میشه مثل شبکه که باعث میشه کتاب بهتر فهمیده بشه(من خودم کلاس نمیرم و از تجربه برخی دوستان این مطلبو گفتم).
در کل هرچی به فصل های آخر نزدیک میشی به نظر خودم جذابتر و قابل فهمتر میشه و نیاز نیست هی نکته برداری و خلاصه برداری کنی واسه مرور.نکات مهم هر قسمت هم گفته شده. تستها هم با جواب تشریحی و راهنمایی هم راه هستش و کاملا طبقه بندی شده که میتونی متوجه بشی هر فصل چه اهمیتی داره که اگر متوجه نشده زیادی نامتعادل و ناامید نشی.تست های تالیفی بسیاری هم وجود داره که میتونه کمک کنه در تسلط نسبی در این درس چون طبق گفته برخی دوستان که در این موضوع ارسال انجام دادن،تست های مفهومی هستن و باید مطلب در ذهن جا بیفته تا بتونیم بیش از ۳-۴ سوالو جواب بدیم.
به نظرم یک دور روخوانی و سپس عمیق خوانی میتونه کمک بهتری کنه هرچند خودمم مشکلاتی در برخی از قسمتها دارم که هنوز حل نشده شایدم در اون بخشها توضیحات کم بوده و از همه مهمتر هوش من بیش از اون حد نبوده
به عنوان حرف های پایانی:
یکی از دوستان حرف خوبی گفت که نمیشه روی این مسائل حساب کرد و کمی هم بخت و اقبال نیاز هستش
مطلبی دیگر هم از دوستان که گفتن خوب بخونیم حتی اگر قبول نشیم باید گفت که شاید خواست خدا این نباشه که قبول شیم ولی در عوض مطلبو فرا گرفتیم برعکس دوران کارشناسی
و میتونیم بعدا استفاده قرار بدیم.
دوستانی کسی روش استفاده از جعبه لایتنرو در درس سیستم عامل میدونه؟اگر هست یه توضیحی بده ممنون میشیم.