زمان کنونی: ۲۴ آبان ۱۴۰۳, ۰۹:۴۹ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
وضعیت: تعیین نشده امتیاز مانشت : ۱۸ رتبه: ۲۰۳امتیاز تاریخ مانشت: ۲۶ رتبه: ۲۸۶۰
سرفصل درس یادگیری ماشین
باسلام و خسته نباشید
دوستان میشه کسانی که درس یادگیری ماشین رو توی کنکور زدن سرفصل رو بگن...
اسلایدای دکتر شیری خیلی زیاده من سردرگم شدم
الان با اینکه سه ماه وقت داریم میشه شروع کرد برا خوندن؟
با تشکر
لطفا راهنمایی کنید خداخیرتون بده....
سرفصل درس یادگیری ماشین
سلام دوستان چرا کسی کمک نمی کنه؟
برای درس یادگیری ماشین من حدود ۱۰ جلسه دکتر سلیمانی رو نگا کردم برای کنکور دکتری یکم در هم برهم درس نمیدن؟ خواهش می کنم کسی خوند جواب بده؟ یادگیری ماشین رو چیکار کنیم؟ باید پایه آمار احتمالی مون قوی باشه؟
گرایش: سایر وضعیت: پشت کنکوری ارشد مقبولیت: ۲۰+ امتیاز مانشت : ۵ رتبه: ۴۸۸امتیاز تاریخ مانشت: ۴۶ رتبه: ۱۹۹۸
RE: سرفصل درس یادگیری ماشین
(۱۴ دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ)nilufar1370 نوشته شده توسط: سلام دوستان چرا کسی کمک نمی کنه؟
برای درس یادگیری ماشین من حدود ۱۰ جلسه دکتر سلیمانی رو نگا کردم برای کنکور دکتری یکم در هم برهم درس نمیدن؟ خواهش می کنم کسی خوند جواب بده؟ یادگیری ماشین رو چیکار کنیم؟ باید پایه آمار احتمالی مون قوی باشه؟
سلام
به نظر من اون فیلم ها رو اصلا نبینین. سوالات چند سال قبل رو نگاه کنین و فقط اون مباحث رو از روی کتاب مرجع بخونین.من خودم هم این کار رو می کنم چون وقت کمه. به نظرم نتیجه بهتری بده
RE: سرفصل درس یادگیری ماشین
(۱۵ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ب.ظ)robin نوشته شده توسط:
(14 دى ۱۳۹۶ ۱۲:۳۴ ق.ظ)nilufar1370 نوشته شده توسط: سلام دوستان چرا کسی کمک نمی کنه؟
سلام
به نظر من اون فیلم ها رو اصلا نبینین. سوالات چند سال قبل رو نگاه کنین و فقط اون مباحث رو از روی کتاب مرجع بخونین.من خودم هم این کار رو می کنم چون وقت کمه. به نظرم نتیجه بهتری بده
راستش فیلم ها رو دیدم قاطی کردم فعلا تموم نکردم اونقد هم مرجع زیاده یه منبع شسته رفته وجود نداره. آخه با حل کردن سوالای چند سال گذشته میشه رتبه آورد؟ شایدم بشه ها ولی دوست من رتبش زیر ۲۰ شد خیلی تاکید میکرد هر چی دم دستته بخون...