زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۶:۲۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۰۰ ب.ظ)boshbosh نوشته شده توسط: سلام
بلاخره فرصت کردم از خلاصه هام عکس بگیرم بزارم . برای اکثر درس ها خلاصه دارم. تضمینی هم هستن همشون میتونم بگم داده الگوریتمم توی ایران تکه چون حجمش زیاد میشد به مرور میزارم این سری هم عکس های مرتبه ها - حریصانه - تقسیم و غلبه - پویا - درخت . چیزی کم نداره از همه کتاب ها نکته جمع شده حتی چند بار تصحیح شده. بازم هست که به مرور update میکنم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون دستت درد نکنه
همه درسا رو بذاری که دیگه عالی میشه
وضعیت: پشت کنکوری ارشد دانشگاه: آزاد قزوین مقبولیت: ۱۲/۳+ امتیاز مانشت : ۴ رتبه: ۵۳۴امتیاز تاریخ مانشت: ۷ رتبه: ۶۶۳۵
RE: خلاصه داده الگوریتم
(۲۲ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۰۰ ب.ظ)boshbosh نوشته شده توسط: سلام
بلاخره فرصت کردم از خلاصه هام عکس بگیرم بزارم . برای اکثر درس ها خلاصه دارم. تضمینی هم هستن همشون میتونم بگم داده الگوریتمم توی ایران تکه کل عکس ها به تفکیک فصل . چیزی کم نداره از همه کتاب ها نکته جمع شده حتی چند بار تصحیح شده.
الگوریتم :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خلاصه معماری :
خلاصه منطقی :
خلاصه سیستم عامل و پایگاه داده :https://manesht.ir/forum/thread-37792.html
خلاصه گسسته :
خلاصه کامپایلر هوش و نظریه :