(۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ۰۵:۱۹ ب.ظ)mg96 نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۵۷ ق.ظ)mg96 نوشته شده توسط: سلام دوستان نظرتون در مورد کتاب های ۹۰ درصد پارسه چیه؟ به درد میخوره یا نه؟ بخرم یا نخرم؟
اکثرشون هست توی اینترنت...بگردین پیدا میکنین...به نظر من (بازم میگم این نظر منه) اگه درس رو کامل خوندین و خلاصه برداری نکردین و فقط میخواین مرور کنین از روی این کتابا آره خوبه بخرین..وگرنه اینکه به قصد اینکه یه درس رو از روی اون کتابا بخونین بخاطر کمبود وقت به نظر من اصلن کار خوبی نیست..اونم الان..توی این تایم...
ممنون ولی یه سوال دیگه به نظر شما، من نظریه زبان ها، هوش مصنوعی و الگوریتم رو حذف کنم یا از روی کتاب های ۹۰ درصد بخونم (کدومشون بهتره؟)
به نظر من بستگی به خودتون داره !
من اگه جای شما بودم تظریه رو حذف میکردم و هوش و الگوریتم رو میخوندم، بازم اگه وقت نمیکنین کلشو بخونید، فقط فصلای مهمش رو مطالعه کنید و تست بزنید، هوش درس حفظیه بیشتر، اما الگوریتم مفهومیه،
همونطور هم که دوستمون گفتن کتابای ۹۰٪ پارسه برای مرور هستش ! اگه بخواید برای اولین بار از رو ۹۰٪ بخونید توقع نداشته باشید همه چی رو بفهمین ...
الگوریتم هم بهترین کتاب، کتاب طراحی الگوریتم پوران هستش و اگه بخواین فول بشین، ۶۰۰ مساله دکتر قدسی انتشارات فاطمی