(۰۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۲:۵۸ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: (05 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۳ ق.ظ)mrezat نوشته شده توسط: (04 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸ ب.ظ)پرهوده نوشته شده توسط: (04 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۵۱ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: دوستان اخرین چاپ پایگاه داده کیوانپور حیلی متفاوت تر از چاپ قبلیشونه ؟ من قبلی رو دارم و نمیدونم ایا اخرین چاپ رو بگیرم یا نه
سلام
دوست عزیز من چاپ جدیدش رو گرفتم و به شددددددت پشیمونم اینکارو کردم.
چون توی کتاب جدید حتی یک واو هم نسبت به کتاب قبلی جا به جا نشده. فقط تستای سال های اخیر بهش اضافه شده. حتی حل تمریناشم تفاوتی نکرده.
هیچ فرقی نداره با چاپ قدیمش. فقط قطع کتابو کوچیکتر کردن صفحاتش بیشتر شده.
اگر چاپ قدیمشو دارین همونو بخونین
منم کتاب قدیمیشو دارم و راضیم از کتاب، برای تست هم کتاب نارنجی پوران رو گرفتم !
کلا هر کتابی چاپ جدیدش خیلی عوض نشده و فقط تستای جدید بهش اضافه کردن ( کتابای نارنجی پوران چاپ جدیدش حتی اون تست ها رو هم اضافه نکردن !!)
من کتاب نارنجی چاپ جدید رو گرفتم برای همین تست های جدید .چون پایگاه کیوانپور تا ۹۴ داشت اما دیدم که نارنجی هم ۹۶ رو نداره.. در کل بنظرم نارنجی هیچ مزیتی نسبت به کتاب کیوانپور نداره..... البته خیلی ها تعریف میکنن و راضی هستن ولی خب من بیان کیوانپور رو بیشتر میپسندم.
دقیقا منم همین کار رو کردم، پایگاه داده پارسه چاپ قدیم رو دارم و نارنجی پوران پایگاه داده رو گرفتم ( چاپ پاییز ۹۶)
به نظرم خیلی خیلی خوبه نارنجی پوران ! پاسخنامه ش مخصوصا حرف نداره !
البته میدونم اینا نظر شخصی خودمه ولی اگه شاید پایگاه داده دکتر خلیلی رو بخونم بیشتر متوجه بشم، اما دیگه منبعمو عوض نمیکنم !
من کتاب کامپایلر نارنجی پوران رو هم گرفتم، اونم خوبه !
کلا به نظرم پوران تو درسای مدار منطقی و معماری و داده الگوریتم و گسسته و کامپایلر، ۱ سر و گردن از بقیه کتابای ارشد بالاتره ! چون هم کتابای پارسه رو دیدم و هم مدرسان رو میگم !
بازم میگم البته این نظر شخصیه منه ...