(۱۷ تیر ۱۳۹۶ ۰۶:۱۷ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: ای کاش یکی جواب سوالای منو میداد؟؟!!با چه انگیزه ای فوق بخونیم ؟ چرا فوق بخونیم؟ تو فوق لیسانس چی مگه به دانشمون اضافه میشه؟! متاسفانه جواب هیچ کدوم از اینهارو نمیدونم که بخوام ادامه تحصیل بدم اونم با وجود اینکه از نظر من تو فوق لیسانس هیچ دانشگاهی جز دولتیهای تهران به درد نمیخوره
ادامه تحصیل فقط باید بخاطر علاقه باشه وگرنه کسی که تا الان توی دانشگاه چیزی یاد نگرفته اونجا هم چیزی یاد نمیگیره .
کسی که دنبال یادگیری باشه نمیشینه کسی بیاد بهش چیزی یاد بده خودش زودتر میره سراغش
خیلی تحصیل کرده ها هستن درآمد خوبی ندارن و خیلیا هم اسم خودشونو بلد نیستن بنویسن میلیاردی درآمد دارن . پس ادامه تحصیل تضمین کننده ی افزایش درآمد هم نیست .
فقط علاقس . افرادی مثل من که رشتشونو دوست دارن و نمیتونن برای پول درآوردن دست به هر شغلی بزنن ادامه تحصیل میدن .
من که حتی شغلم هم مرتبط با رشتم هست ولی بازم برای پیشرفت بیشتر حس میکنم با ادامه تحصیل میتونم موقعیت های بالاتری پیدا کنم ..
دانشگاه هم فقط کمک میکنه دید وسیع تر بشه . البته ارشد دانشگاه سطح بالا باشیم دیگه جو فرق داره دانشجو نخواد هم مجبور میشه پژوهش کنه .