۰
subtitle
ارسال: #۱
تست های فصل ۷ راهیان
بچه ها این سه تاا سوالو ببینید ،راهیان ،سوال ۸ رو گفته گزینه ۲ ،در صورتی که با توضیحاتی که تو سوال ۲۱ داده گزینه ۳ هم درسته.
سوال ۲۸ مربوط به ویراست هفتمه.هر ۴ تا گزینه رو گفته درسته. درصورتی که طبق توضیحات سوال ۲۱ ، گزینه یک تو سوال ۲۸ غلطه.ولی اثبات کرده درسته. خیلی عجیبه تو یه ویراستش یه گزینه رو اثبات کرده غلطه،تو ویراست بعدی اثبات کرده درسته . ( این مدلی ندیده بودیم دیگه والا)
من یکم دارم گیج میشم.اگه کسی این سه تا سوالو از کتاب دیگه ای داره عکساشو بذاره لطفا.
راهیان این فصلو فقط سرهم بندی کرده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(شفای عاجل میطلبم واسه نویسنده ی این کتاب)
اینا نتایج منه، به نظرم درست باشه ،حتما چک کنید اگه غلطه بگید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سوال ۲۸ مربوط به ویراست هفتمه.هر ۴ تا گزینه رو گفته درسته. درصورتی که طبق توضیحات سوال ۲۱ ، گزینه یک تو سوال ۲۸ غلطه.ولی اثبات کرده درسته. خیلی عجیبه تو یه ویراستش یه گزینه رو اثبات کرده غلطه،تو ویراست بعدی اثبات کرده درسته . ( این مدلی ندیده بودیم دیگه والا)
من یکم دارم گیج میشم.اگه کسی این سه تا سوالو از کتاب دیگه ای داره عکساشو بذاره لطفا.
راهیان این فصلو فقط سرهم بندی کرده.
(شفای عاجل میطلبم واسه نویسنده ی این کتاب)
اینا نتایج منه، به نظرم درست باشه ،حتما چک کنید اگه غلطه بگید.