(۲۱ اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۰۷ ب.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: (20 اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ)lojanak نوشته شده توسط: اینکه طراح سوال روحانی را متقاعد کرد مطالب کتابش اشتباهه و باید اصلاح بشه واقعا خنده داره!! پس ما خیلی احمقیم که کل وقت و زندگیمون رو گذاشتیم و مطالب این کتابها رو یاد گرفتیم برای کنکور!!!
دوست عزیز کل مطالب کتاب که زیر سوال نرفته! فقط چند مورد کوچیک بوده و نه کل کتاب! بنده خودم این درس رو با دکتر روحانی گذروندم و به جرات می تونم بگم که ایشون در زمینه خودشون در دنیا از بهترین ها هستند و کتاب ایشون از خیلی منابع معتبر دنیا قوی تره. ایشون با ریزبینی بسیار دقیق، چکیده ای از بهترین منابع دنیا را در کتابشون خلاصه کردند. اگر ایشون نبودند برای همین کنکوری که فرمودید باید چندین کتاب با حجمی بیش از ۱۰۰۰ صفحه به زبان انگلیسی رو باید می خوندید. متاسفانه خیلی ها رو دیدم که به خاطر عدم درک درست خودشون از کتاب، به کتاب دکتر روحانی به خاطر طرز بیانش ایراد می گیرند. بیاییم کمی هم قدر این اساتید دلسوز و با دانش رو بدونیم. برای همین کتاب بیش از ۱۲ سال وقت گذاشته شده تا ما بتونیم استفاده کنیم. اینکه اشکالات بسیار کوچکی در بین این مطالب مفید وجود داشته باشد دلیل مناسبی برای زیر سوال بردن تمام زحمات نویسنده نیست. خیلی از اشکالات بهترین کتاب های دنیا، در کتاب ایشون به درستی بیان شده. همین کتاب سیلبرشانتس که از اون به عنوان یکی از منابع کنکور نام برده میشه، بنده به تنهایی چنان ایراداتی رو از این کتاب پیدا کردم که اگر این ایرادات رو سایرین هم بدونن هیچ وقت به عنوان منبعی برای کنکور استفاده نخواهند کرد. ولی با این وجود همین کتاب سیلبرشاتس نکاتی داره که در هیچ کتاب دیگری پیدا نمیشه. کتاب ها رو با اشتباهات کوچکشان قضاوت نکنیم. دکتر روحانی شخصیتی بسیار دوست داشتنی و استادی با دانش و زحمتکش هستند. یادمه در یکی از جلسات در کلاس خطاب به همه ایرانی هایی که فقط مصرف کننده هستند، جمله خیلی قشنگی گفتند "ای جغرافیای مصرف، کمی هم به تولید علم کمک کنید". ای کاش در هر زمینه یک روحانی رانکوهی وجود داشت. کسانی که سر کلاس ایشون بودند بهتر حرف های من رو درک می کنند. ایشون دانشمند ترین، بهترین و دوست داشتنی ترین استاد تاریخ ایران هستند.
کسی به ایشون بی احترامی نکرده، اما ما از روی همون کتابا خوندیم و بر اساس همونا سوالا رو جواب دادیم، حالا شما میای میگی کتاب اشتباه بوده، این وسط تقصیر ما چیه،از خودمون که نمیتونستیم جواب بدیم
دوستان استعداد و منفی زده باشیم خیلی تاثیر بدی میذاره؟
زبان ۳۶ و تخصصی ۲۵ و استعداد منفی
خیلی بدجور میشه؟تو کارنامه ها ندیدم کسی درصد منفی داشته باشه