(۱۴ اسفند ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ب.ظ)James Sullivan نوشته شده توسط: jazana ،از این بسته ها خرید آنلاین بسته اینترنتی ایرانسل،فقط ساعتیش به درد من میخوره.
برای خرید این بسته های ساعتی من باید سیم کارتمو از لحاظ مبلغی شارژش کنم بعد از طریق برنامه MyIrancell
اون بسته ساعتی رو بخرم،سوال اینکه برای سیم کارتی که فقط برای دانلوده باید به همین روش برای خرید بسته ساعتی عمل کنم؟
بعد از ساعت ۲ شب تا ۸ صبح،فقط سه ساعت نامحدود تو گفتی از ساعت ۴-۷ حالا بشه ۲-۵ مشکلی پیش میاد؟
آره دیگه بقیه که نامحدود نیستن فقط ۱ ۲ ۳ ساعته خوبن(بقیه طرحارو میشه بدون نرم افزارم خرید)
آره اگر سیم کارت دایمی نیست(که بهتره دائمی نباشه) باید اول شارژش کنی(شارژ بر خط شارژ داخل برنامه یا روشای دیگه) مثلا ۲۲۰۰ تومان شارژ کن که با کسر مالیات میشه حدود ۲۰۰۰ تومان. حالا با ۲۰۰۰ تومان طرح سه ساعته رو بخر.
نه مهم نیست. ۲ تا ۵ یا ۴ تا ۷ یا ۵ تا ۸.
دقت کن که شروع سه ساعت از زمان اتصال مودم به اینترنته، یعنی اگه مودم به سیستم وصل شه اتوماتیک زمان شروع میشه(مگه اینکه داخل مودم کانکشن اتوماتیک رو برداری)
اگر مثلا ۳۰۰۰ تومان شارژ کنی ممکنه چند ثانیه دیرتر دانلود رو خاموش کنی تو همون چند ثانیه بقیه شارژت بپره، چون سرعت دانلود خیلی بالاس من با سیم کارت دایمی دانلود کردم چند صد هزار تومان پول شارژ اومد به خاطر چند دقیقه قطع نشدن دانلود.
مودم رو ساعت ۴ به سیستم بزن تا ۷ دانلود کن(یا تنظیم کن ساعت ۴ به اینترنت وصل بشه و دانلود شروع شه)