(۰۹ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ)James Sullivan نوشته شده توسط: چند سوال درباره اینترنت همراه ایرانسل برای استفاده لپ تاپ دارم اگر ممکن راهنمایی کنید:
نیازی به adsl نیست، یعنی جدا از adsl و یوزر نیم پسورد مخابرات و مودم adsl کار می کنه.
من e3372 رو خریدم از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
قبلا ۱۰۰ تومان میداد دیجی ۲۳۰ اینا. الان دیجی قیمت رو تقریبا نصف کرده خوبه.
آره سیم کارت رو میگذاری داخلش و به لپ تاپ وصل می کنی و تمام. اتوماتیک خودش run میشه.(نیازی به کانکشن درست کردن نیست همه چیز اتوماتیکه) فقط باید مودم adsl رو دربیاری یا disable کنی یا وایرلسش رو disconnect کنی که بدون از کدوم واسه اینترنت استفاده کنه.(مودم ۴g یا adsl)
صفحه کانفیق مودم خودش اتوماتیک بالا میاد اگه نیومد برو به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ولی مودم رو که به لپ تاپ بزنی به اینترنت نمیره(چون شارژش نکردی) اگه واسش طرح بخری حله.
پس ساخت کانکشن هم لازم نداره.
۳. نه موبایل نمی خواد، فقط واسه خرید طرح اینترنت نامحدود نیاز به نصب برنامه اندرویدی myinracell هست داخل این برنامه میشه هم سیم کارت رو شارژ کنی هم طرح بخری واسش. دقت کن که نیازی به درآوردن سیم کارت از مودم و انداختنش به گوشی نیست، تو برنامه گوشی به اطلاعات سیم کارت ایرانسل ۴g لاگین می کنی و هرکاری دوست داشتی اونجا انجام میدی.(ثبت نام داره)
نکات دیگه اینکه:
واسه انداختن سیم کارت همراه اول به مودم باید unlock بشه، تو لینک راستین بازار اطلاعات لازمه هست.(کمی ریسکیه ولی واسه من شد)
بعد از خرید سیم کارت ۴g (اگه نداریش) باید ثبت نام کنیش. موقع ثبت نام حضوری ایرانسل تو دفاتر مربوطه به مسئولینش بگو که این سیمکارت واسه صحبت نیست و واسه دانلوده.(وگرنه تیک مربوطه رو نمی زنن و سیستم قبول نمی کنه سیمکارت رو) تو چند ساعت بعد از ثبت نام فعال میشه.
چون سرعت دانلود بسیار بالاست.(۴-۷ مگابایت بر ثانیه) هاردتت رو موقع دانلود انگولک نکن که با نهایت سرعت اطلاعات ذخیره بشه
بهترین طرحش هم ۳ ساعت نامحدود(از ۲ تا ۸ صبح) سه هزار تومان هست.
ممکنه حوالی خونه شما آنتن خوب نده، با سیم کارتای دیگه تست کن، همراه اول روزی ۶۰ گیگ طرح نامحدود داره(باز شبانه هست)
حرف آخر هم اینکه از سیم کارت اعتباری استفاده کن وگرنه ممکنه اشتباهی دانلود رو آزاد حساب کنه و الکی ۳۰۰-۴۰۰ تومان بدهکار شی.