۱
subtitle
(۱۵ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ب.ظ)Iranian Wizard نوشته شده توسط:ببیند من تو یکی از پست های قبلی دیدم که در به توان رسیدن کسری ها اول به توان صورت کسر می رسونیم و بعد از اون در مخرج کسر جذر می گیریم یعنی اول به توان n می رسونیم و بعد در مبنای دو از اون فاکتوریل می گیریم(15 دى ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب.ظ)shamim1395 نوشته شده توسط: اگه داشته باشیمسلام.
f(n)=4n
و بعد از ما f(n/2) را بخواهن چگونه جواب می شه
2n
f(n)=4n⟶f(n2)=4n2=412×n=(412)n=(√4)n=2n
(۱۵ دى ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ب.ظ)shamim1395 نوشته شده توسط: ببیند من تو یکی از پست های قبلی دیدم که در به توان رسیدن کسری ها اول به توان صورت کسر می رسونیم و بعد از اون در مخرج کسر جذر می گیریم یعنی اول به توان n می رسونیم و بعد در مبنای دو از اون فاکتوریل می گیریمخب اونم درسته.فرقی نداره که.الان این جواب زیر رو ببینید.آخرش باز به همون 2n میرسه.
بر فرض مثال n به توان ۲/۳ رو چیکار می کنیم؟
(۱۵ دى ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)Iranian Wizard نوشته شده توسط:(15 دى ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ب.ظ)shamim1395 نوشته شده توسط: ببیند من تو یکی از پست های قبلی دیدم که در به توان رسیدن کسری ها اول به توان صورت کسر می رسونیم و بعد از اون در مخرج کسر جذر می گیریم یعنی اول به توان n می رسونیم و بعد در مبنای دو از اون فاکتوریل می گیریمخب اونم درسته.فرقی نداره که.الان این جواب زیر رو ببینید.آخرش باز به همون 2n میرسه.
بر فرض مثال n به توان ۲/۳ رو چیکار می کنیم؟
f(n)=4n⟶f(n2)=4n2=4n×12=(4n)12=√4n=√(22)n=√(2n)2=2n
در مورد سوال دومتون.خب واضحه که میشه 3√n2. چه با روش بالا برید،چه قبلی، جواب یکی در میاد