۰
subtitle
ارسال: #۱

مرتبه زمانی عدد نپر به توان رادیکال n در مقایسه با همین تابع به همراه یک ضریب در توان
سلام
عکس رو ببنید
من میگم مقایسه رشد دو تابع در قسمت I (تابع نخست) هم درست هست،
گفته به ازای [tex]C\: \ge\: 1\: \Longrightarrow\: C=1\: or\: C\: >\: 1[/tex] که بدیهی هست [tex]C\: >\: 1\: =\: 2,3,4,5,...[/tex]
گفته تابع سمت چپ همواره کوچکتر یا مساوی از تابع سمت راسته. یعنی "یا" کوچکتره "یا" مساویه با تابع سمت راست. گفته "یا" یعنی اگر یکی از حالت ها کوچکتر بودن یا مساوی بودن با تابع سمت راست در بیاد، رابطه درست میشه.
خب ما C=1 بگریم، مشکل نداره که. چون گفته C "یا" ۱ "یا" بزرگتر از یک، یعنی در اختیار خودمون گذاشته، خب من دوست دارم بگیرم ۱ وقتی بزارم تو رابطه، سمت چپ با راست مساوی میشه و هر تابع با خودش رابطه Big-Oh رو داره هر تابع "یا کوچکتر از خودشه "یا" مساویه خودشه. که صد در صد مساویه با خودشه.
پس جواب تست گزینه ۴ باید بشه
چرا نشده؟
عکس رو ببنید
من میگم مقایسه رشد دو تابع در قسمت I (تابع نخست) هم درست هست،
گفته به ازای [tex]C\: \ge\: 1\: \Longrightarrow\: C=1\: or\: C\: >\: 1[/tex] که بدیهی هست [tex]C\: >\: 1\: =\: 2,3,4,5,...[/tex]
گفته تابع سمت چپ همواره کوچکتر یا مساوی از تابع سمت راسته. یعنی "یا" کوچکتره "یا" مساویه با تابع سمت راست. گفته "یا" یعنی اگر یکی از حالت ها کوچکتر بودن یا مساوی بودن با تابع سمت راست در بیاد، رابطه درست میشه.
خب ما C=1 بگریم، مشکل نداره که. چون گفته C "یا" ۱ "یا" بزرگتر از یک، یعنی در اختیار خودمون گذاشته، خب من دوست دارم بگیرم ۱ وقتی بزارم تو رابطه، سمت چپ با راست مساوی میشه و هر تابع با خودش رابطه Big-Oh رو داره هر تابع "یا کوچکتر از خودشه "یا" مساویه خودشه. که صد در صد مساویه با خودشه.
پس جواب تست گزینه ۴ باید بشه
چرا نشده؟
۱
ارسال: #۲

RE: مرتبه زمانی عدد نپر به توان رادیکال n در مقایسه با همین تابع به همراه یک ضریب در توان
سلام
طبق تعریف ریاضی باید تابع شما به ازی تمام C ها درست باشه نه فقط یکی
طبق تعریف ریاضی باید تابع شما به ازی تمام C ها درست باشه نه فقط یکی
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close