(۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۳ ب.ظ)irmacfa نوشته شده توسط: دوستان من سربازم
پارسال درسم تمام شد رشته کامپیوتر از دانشگاه آزاد شهرمون که اطلاعات خوبی هم بدست نیاوردیم تا رسیدیم لیسانس حالا که یواش یواش داره سربازیم تمام میشه به فکر اینم ارشد بخونم یا برم آموزشگاه های بیرون ! خیلی دوست دارم در زمینه شبکه فعالیت کنم ولی باز ماندم.
بعد من نرم افزار هیچی نفهمیدم نمیدونم شبکه ارزش داره برای ارشد یا نه
ببین دوست من تو این سه چهار سالی که عضو مانشتم چندین و چند بار همچین سوالی مطرح شده و دوستان و منم اومدم جواب اینجور سوالات رو دادم
باز هم من نظر شخصی خودم رو می گم .
اصولا این اتفاق برای خیلی ها می افته ( سربازی و لیسانس تمام میشه و سر دو راهی شغل پیدا کردن یا ارشد خوندن می مونن )
حالا بازم می مونن اگر ارشد بخونن چی بخونن دوباره برن نرم افزار بخونن یا برن مثلا شبکه !
یا چون احساس می کنن از برنامه نویسی و کلا تو دوره کارشناسی چیزی یاد نگرفتن برن دوره های آزاد بیرون حالا چه شبکه یا چه برنامه نویسی یا طراحی !
همین جا بگم این دغدغه ها و نیازها کاملا به جا و طبیعی است و خود دانشجو در این قضیه مقصر نیست مقصر نظام آموزشی کشور است
اینم بگم همه ی این مسیرها و کارها ( ارشد خوندن و کلاس بیرون رفتن و غیره ) برای پیدا کردن شغل است اونایی که می گن برای علاقه می رم مثلا می رم ارشد می خونم احتمالا مشکل مالی ندارند و از یه جایی ساپورت می شوند !
اما در مورد وضع شما ببین هیچ کس نمی تونه جای شما باشه و برای شما تصمیم بگیره یا حتی مشاوره بده !
چون فقط خودت می دونی دنبال چی هستی و چقدر پول داری آیا ساپورت می شوی از جایی یا نه و غیره و نیازی هم نیست به اینا اینجا جواب بدی !
خودت ببین چی می خوای و برو دنبالش