۱
subtitle
ارسال: #۱

مهندسی کامپیوتر ۸۳ (سوال از منطق مرتبه ی اول)
با این فرض که متغیر x در Q به صورت آزاد ظاهر نشده است، مقدار کدام یک از عبارات زیر در منطق مسندات predicate logic نادرست است؟
Saman، در تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۰۳ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
من با اجازه تون پست رو ویرایش کردم و فصل سوال رو هم اضافه کردم که برای سرچ های بعدی راحت تر یاشد
۰
ارسال: #۲

RE: مهندسی کامپیوتر ۸۳
سلام دوستان کسی میتونه این سوالو برام توضیح بده؟
سپاسگزارم
سپاسگزارم
۰
ارسال: #۳

RE: مهندسی کامپیوتر ۸۳
سلام
اگر بگویم فلش وسط دو عبارت رو استلزام فرض کنید متوجه می شوید؟؟
به شکل زیر :
[tex](\exists x\: (p(x)\: \longrightarrow\: Q))\: \vdash\: or\: \Longrightarrow(\forall x\: p(x)\: \longrightarrow\: Q)[/tex]
شما قسمت اول رو با قانون شرطی اگر و آنگاه که به شکل زیر است ساده کنید و سعی کنید به قست دوم که مستلزم آن است برسید.
[tex]p\: \longrightarrow\: q\: \equiv\neg p\: \vee\: q[/tex]
در این بین به جایگیری و نحوه ی تقدم عملگر ها و قوانین خروج سور ها از پرانتز دقت کنید.
اگر مفهوم واضح نبود بگید که کل راه حل رو بنویسم.هر چند به نظرم راه بالا کاملا کافیه و مشکلی که سوال دارد از علامت [tex]\longrightarrow[/tex] به جای [tex]\Longrightarrow\: or\: \vdash[/tex] استفاده کرده است.
اگر بگویم فلش وسط دو عبارت رو استلزام فرض کنید متوجه می شوید؟؟
به شکل زیر :
[tex](\exists x\: (p(x)\: \longrightarrow\: Q))\: \vdash\: or\: \Longrightarrow(\forall x\: p(x)\: \longrightarrow\: Q)[/tex]
شما قسمت اول رو با قانون شرطی اگر و آنگاه که به شکل زیر است ساده کنید و سعی کنید به قست دوم که مستلزم آن است برسید.
[tex]p\: \longrightarrow\: q\: \equiv\neg p\: \vee\: q[/tex]
در این بین به جایگیری و نحوه ی تقدم عملگر ها و قوانین خروج سور ها از پرانتز دقت کنید.
اگر مفهوم واضح نبود بگید که کل راه حل رو بنویسم.هر چند به نظرم راه بالا کاملا کافیه و مشکلی که سوال دارد از علامت [tex]\longrightarrow[/tex] به جای [tex]\Longrightarrow\: or\: \vdash[/tex] استفاده کرده است.
۰
ارسال: #۴

RE: مهندسی کامپیوتر ۸۳ (سوال از منطق مرتبه ی اول)
یعنی جواب گزینه ی سومه؟ آخه تو کتاب راهیان ارشد گزینه ی دوم رو نوشته نادرست
۰
ارسال: #۵

حالا که خوب فکر کردم منظرتون رو متوجه شدم. همون گزینه دوم غلطه و شما مثال زدین که در هر گزینه باید یک هم ارزی رو اثبات کرد. کاملا متوجه شدم خیلی خیلی ممنونم.
ارسال: #۶

(۲۹ آبان ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: حالا که خوب فکر کردم منظرتون رو متوجه شدم. همون گزینه دوم غلطه و شما مثال زدین که در هر گزینه باید یک هم ارزی رو اثبات کرد. کاملا متوجه شدم خیلی خیلی ممنونم.بله دقیقا همین رو خواستم که خودتون برید همه ی گزینه ها رو بررسی کنید.
خواهش میکنم موفق باشید.
چیزی شبیه هم ارزی هستش چه بسا وابستگی x به Q یا عدم وابستگیش رو هم بتونیم نکته انحرافی فرض کنیم
۰
۰
ارسال: #۸

راهیان زده گزینه ۲ ، در حالی که پارسه زده گزینه ۱ .
سوال بد فرمی هست و هرکس یه جور تفسیر کرده!
سوال بد فرمی هست و هرکس یه جور تفسیر کرده!
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close