۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد
با سلام
من این سوالو حل کردم راه حلم فک کنم درسته
ولی تو کتاب جناب شاپوری ی چی دگ گفته ی گ زینا دگرم به عنوان درست انتخاب کرده
مخواستم دوستان راه حلمو ببینند بگن اشکالم کجاس
اقای شاپوری گزینه ۲ رو انتخاب کردن من گزینه ۳
تصویر سوال
تصویر حل من
من این سوالو حل کردم راه حلم فک کنم درسته
ولی تو کتاب جناب شاپوری ی چی دگ گفته ی گ زینا دگرم به عنوان درست انتخاب کرده
مخواستم دوستان راه حلمو ببینند بگن اشکالم کجاس
اقای شاپوری گزینه ۲ رو انتخاب کردن من گزینه ۳
تصویر سوال
تصویر حل من
۱
ارسال: #۲

RE: سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد
همون گزینهی ۲ صحیح هست. چرا به جای S در خط دوم bAD رو قرار دادید؟ اینکه به جای A باید بشینه.
در ضمن لطفاً در املای عنوان و متن تاپیک دقت کنید، "ولی تو کتاب جناب شاپوری ی چی دگ گفته ی گ زینا دگرم به عنوان درست انتخاب کرده" یعنی چی؟
----------------
aSC [tex]\longrightarrow[/tex] aaACC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBDCC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBCDC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBCCD [tex]\longrightarrow[/tex] aabcCD [tex]\longrightarrow[/tex] aabccD [tex]\longrightarrow[/tex] aabccd
در ضمن لطفاً در املای عنوان و متن تاپیک دقت کنید، "ولی تو کتاب جناب شاپوری ی چی دگ گفته ی گ زینا دگرم به عنوان درست انتخاب کرده" یعنی چی؟
----------------
aSC [tex]\longrightarrow[/tex] aaACC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBDCC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBCDC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBCCD [tex]\longrightarrow[/tex] aabcCD [tex]\longrightarrow[/tex] aabccD [tex]\longrightarrow[/tex] aabccd
۰
ارسال: #۳

بله خیلی ممنون اره اشتباه رفته بودم این قسمت قرار دادن S
منظورم اینه که اقای شاپوری گزینه دوم رو انتخاب کرده
ارسال: #۴

(۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ)jionelmessi نوشته شده توسط: بله خیلی ممنون اره اشتباه رفته بودم این قسمت قرار دادن Sگزینهی دوم هست دیگه، نگاه کنید در مثال من هم a و c هر کدوم مساوی تکرار شدند (۲ بار) و اون دو حرف دیگه هم مساوی منتهی تکرار شدند (۱ بار). پس میشه حدس زد که [tex]a^nb^mc^nd^m[/tex] هست.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close