سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد - نسخهی قابل چاپ |
سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد - jionelmessi - 14 مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۵ ب.ظ
با سلام من این سوالو حل کردم راه حلم فک کنم درسته ولی تو کتاب جناب شاپوری ی چی دگ گفته ی گ زینا دگرم به عنوان درست انتخاب کرده مخواستم دوستان راه حلمو ببینند بگن اشکالم کجاس اقای شاپوری گزینه ۲ رو انتخاب کردن من گزینه ۳ تصویر سوال تصویر حل من |
RE: سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد - Behnam - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۳ ب.ظ
همون گزینهی ۲ صحیح هست. چرا به جای S در خط دوم bAD رو قرار دادید؟ اینکه به جای A باید بشینه. در ضمن لطفاً در املای عنوان و متن تاپیک دقت کنید، "ولی تو کتاب جناب شاپوری ی چی دگ گفته ی گ زینا دگرم به عنوان درست انتخاب کرده" یعنی چی؟ ---------------- aSC [tex]\longrightarrow[/tex] aaACC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBDCC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBCDC [tex]\longrightarrow[/tex] aabBCCD [tex]\longrightarrow[/tex] aabcCD [tex]\longrightarrow[/tex] aabccD [tex]\longrightarrow[/tex] aabccd |
RE: سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد - jionelmessi - 14 مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ
بله خیلی ممنون اره اشتباه رفته بودم این قسمت قرار دادن S منظورم اینه که اقای شاپوری گزینه دوم رو انتخاب کرده |
RE: سوال مهندسی کام سال ۸۶ ازاد - Behnam - ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ)jionelmessi نوشته شده توسط: بله خیلی ممنون اره اشتباه رفته بودم این قسمت قرار دادن Sگزینهی دوم هست دیگه، نگاه کنید در مثال من هم a و c هر کدوم مساوی تکرار شدند (۲ بار) و اون دو حرف دیگه هم مساوی منتهی تکرار شدند (۱ بار). پس میشه حدس زد که [tex]a^nb^mc^nd^m[/tex] هست. |