(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: (25 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: سلام دوستان خوب هستین من میخوام یه سایت راه اندازی کنم در زمینه شبکه های کامپیوتری
ممنون میشم اسم خوب و جذاب بهم پیشنهاد کنین
سلام جناب خان خیلی جذابه.
آره خیلی جذابه
)
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۶ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: دوست داری اسم سایت مفهومش رو برسونه یا سکرت مانند و رمزی باشه؟
هر دو...هرچی به ذهنت میرسه بگو...من استقبال خواهم کرد
دوست دارم کوتاه شده یه جمله باشه مثل فاوا...یا ناجا....
)
خودمم نمیدونم
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۲۰ ب.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: "نت پلاس" هم خوبه! netplus
پیشنهاد خوبیه
ولی خیلی جاها شنیدمش...یه اسم منحصر بفرد میخوام
ولی رو این هم فکر میکنم
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (25 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۴ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: سلام دوستان خوب هستین من میخوام یه سایت راه اندازی کنم در زمینه شبکه های کامپیوتری
ممنون میشم اسم خوب و جذاب بهم پیشنهاد کنین
netmeeting
netsecurit
computerNetworking
net meeting از همه بهتر بود....ممنون ازت دوست عزیز
ولی باز پیشنهادات داری بگو
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: NetTut
میشه راجع به tut توضیح بدین؟
اسم خوبی بود
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: یه کم بیشتر در مورد نوع سایت توضیح میدی؟ هدف سایت چیه؟
نت ورک فور یو Network4U
میخوام تو این سایت مباحث شبکه بذارم ...آموزشی ... تئوری عملی ...سوالات آزمون هاب بین المللی ...هرجی که به شبکه مربوطه...شاید تو آینده هم رشد کرد elearning شه....
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شاید بهتر باشه با کسی که برندینگ میدونه مشورت کنید.
شما شخصی رو سراغ دارین که بتونه کمک کنه ...با تجربه باشه...اگه هست ممنون میشم معرفی کنین
(۲۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: سلام
لزومی نداره انتخاب نام دامنه ارتباطی با خود اون حوزه و واژههایی حول محور Network داشته باشه، اتفاقا بهتره از اسامی خاص، متفاوت و حتی بیمعنی استفاده کنید و به جای اینکه اون نام به کار شما معنی بده، خودتون بهش معنی و در انحصار خودتون دربیارید. برای مثال اگه نام نرمافزار هلو، "حسابدار" بود یا SearchEngine.com جای Google.com قرار میگرفت یا به جای "مانشت" اسم اینجا انجمن دانشجویان کامپیوتر بود، این اسامی تا این حد معروف و روی زبونها نیومده بودن، البته شرطش اینه که قدرت تبلیغ و جا انداختنش رو داشته باشید.
پیشنهاد میکنم کتاب "خوشنامی" که در همین زمینه هست رو دانلود و مطالعه کنید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کلا اسم خاص منحصر بفرد میخوام....ممنون ازت دوست عزیز
خودتونم اسم خاص سراغ دارین حتما بگین