(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷ ب.ظ)dhgh نوشته شده توسط: اینکه می فرمایید تو دانشگاه های خارج از کشور هم وجود داره یعنی اینکه امکان اپلای با این گرایش هست؟
دوستان عزیز لطفا از این نوشته برداشت بدی از این سخن بنده نداشته باشید چرا که تنها سعی کردم نگاهم به مسئله علمی باشد ولاغیر.
قطعا چیزی از ارزش کار دوستان کم نخواهد شد.
با توجه به جستجویی که کردم رشته ای با این نام در خارج از کشور وجود ندارد چرا که لزوما اون گستردگی لازم را از نظر بین المللی نداره که بخواد به عنوان یه رشته درنظر گرفته بشه . اما خب بحث داده کاوی بر روی کتب دینی همچون قرآن به عنوان یک تز دکتری مورد بررسی قرار گرفته.
به لحاظ علمی اعتبار این رشته در صورتی به صورت بین المللی ارزشمند خواهد بود که بیشتر بر جنبه های علمی و کاربردی هوش پرداخته شه تا اینکه دوستان بخواهند به دنبال کشف معجزه باشند و همسوی یک ایده ئولوژی رفتار کنند، طبیعیست هنگامی که هر علمی درخدمت توجیه مسئله ای به هر صورت باشد به مرور حالت علمی خود را از دست خواهد داد. پس اگر قصد خارج از کشور رفتن دارید و این رشته را انتخاب کرده اید دانشگاهها را به دو دسته تقسیم خواهیم کرد.
۱- دانشگاههای کشورهای اسلامی که ممکن است تز ارشد شما را هم از لحاظ علمی معتبر بدانند و هم بار دینی اون بتواند تاثیر مثبتی بر پذیرش شما داشته باشد.
۲- دانشگاههای کشورهای غیراسلامی که تز ارشد شما را از لحاظ دستاورد علمی و پژوهشی بررسی خواهند کرد و جنبه دینی مسئله طبیعتا براشون اهمیتی ندارد.
البته نکته ای را اضافه کنم. کشورهای غیراسلامی در زمینه های انسانی و پژوهش های دینی ممکنه است این موضوعات براشون با ارزش باشد.
در آخر هم لینکی را میزارم از یک سری مرجع که ببینید روی این موضوع تحقیقاتی انجام شده است. موفق باشید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.