(۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۲ ب.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط: دوست دارم دوباره شروع کنم به درس خوندن، برای ارشد سال دیگه آماده شم، بیخیال از اینکه کنکور قبلی رو خراب کردم، اما نمیتونم، نمیشه، ی حس بد ک مدام عذابم میگه،انگار ک هیچ وقت تو عمرم درس نخوندم!!! نمیدونم چ جوری باید شروع کنم؟؟!!!
اگه سال قبل خونده بودی که الان فک کنم از همه جلوتری پس خیالت راحت باشه به نظرم نیاز به حل تست به طور دقیقتر ، بیشتر و همراه با رفع اشکال داری به نظرم این جا هم بهترین جا برای رفع اشکاله(سوال اینجا مطرح کردم در حد یه صفحه کامل
بچه ها هستن از صفحات کتاب عکس میگیرن میگن اینجا یا اونجا متنو ایراد داریم ) من چند ماه پیش اصلا حال درس خوندن نداشتم نه اینکه نتونم یا نفهمم اصلا بی انگیزه کامل بودم(بعد سربازی مخم fdisk شده بود!) به نظرم برای اینکه انگیزه داشته باشی درسایی رو که قبلا بلد بودی رو دوره کن تستا رو بزن تا حرفه ای شی اونوقت اگه قراره دلسرد شی میبینی مثلا نصف یا شاید یک سوم درسا رو خیلی خوب بلدی(و فکر می کنی هر تستی بدن میزنی) و با خوندن فرضا ۳ تا درس دیگه احتمال قبولی بالای ۶۰ درصده پس کتابا رو ول نمیکنی.
من که از درسایی که توش قوی بودم شروع کردم از درسای سختم نمیترسم چون احتمالا همه خراب میکنن. در ضمن الان احتمالا خیلی از درسارو خوندی پس با همین دور اول خوندن از مطالب مهم برای خودت جزوه ای درست کن که دیگه دور بعدی متن کتابو نخونی با مثلا نیم ساعت ۵ صفحه رو (فرضا) بخونی و تستا رو مسلط شی(برای دور اولت خیلی زمانبره ولی دور بعد سرعت خوندنت و دقتت خیلی بالا میره)